KAUNEUS+ tukee ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia

 

KAUNEUS+ on ravintolisä, jonka koostumus on luotu tukemaan erityisesti kauneutta. Tuotteen raaka-aineiden yhdistelmä on optimoitu tukemaan kollageenin tuotantoa.

KAUNEUS+ on uutuustuote, joka sisältää kollageenia, piimaata, biotiinia, C- vitamiinia sekä sinkkiä. Jokaisella raaka-aineella on oma tärkeä roolinsa tämän kauneustuotteen toimivuuden takaamisessa. Tuotteen perusraaka-aineena toimii kollageeni. Kollageenin määrä vähenee ihmisen ikääntyessä, mikä näkyy esimerkiksi ihon veltostumisena, kuivumisena tai ryppyinä. KAUNEUS+ sisältää hydroksiproliini- aminohappoa, joka toimii merkkinä keholle valmistaa itse kollageenia. Tuote siis antaa elimistölle signaalin käynnistää omaa kollageenituotantoa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Piin arvellaan olevan välttämätön hivenaine ja se on myös välttämätön kollageenin tuotannolle. Parhaiten piimaan vaikutukset näkyvät kynsissä niitä vahvistaen. Myös C-vitamiini on täysin välttämätön kollageenin tuotannolle vaikuttaen kollageenin rakenteeseen. Jos C-vitamiinia ei saada tarpeeksi, löystyy kollageenin ainutlaatuinen rakenne. Biotiinia tuote sisältää normaalia suuremman, mutta kuitenkin täysin turvallisen määrän.

Sopii kaikille ja jatkuvaan käyttöön Tuote sopii jokaiselle, joka haluaa pitää hyvää huolta hiuksista, ihosta ja kynsistä – tukea kauneuttaan. Erityisesti tuotetta kannattaa käyttää, jos kärsii elottomista tai huonosti kasvavista hiuksista. Samaten myös kynsien lohkeilu tai liuskottuminen voivat olla syitä ottaa tuote käyttöön.

Kauneusvaikutusten lisäksi tuote hyödyttää myös muillakin tavoilla. Sinkki ja C- vitamiini ovat antioksidantteja, jotka suojaavat hapetusstressiltä ja tukevat immuunipuolustusta. Sinkillä on monia vaikutuksia elimistössä, sen on todettu vaikuttavan 300 elimistön entsyymiin. On myös hyvä huomata, että tuote sopii yhtä hyvin miehille kuin naisille. Tuote on suunniteltu sopimaan jatkuvaan, päivittäiseen käyttöön.

SUOMEN VITAMIINIKESKUS

on kuopiolainen, korkealaatuisiin vitamiinivalmisteisiin ja ravintolisiin erikoistunut yritys. Toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä ovat kotimaisuus, turvallisuus ja ekologisuus – siksi kaikki tuotteemme valmistetaan aina suomalaisessa lääketehtaassa korkeiden kansainvälisten standardien mukaisesti. Tuotteet pakataan ekologisesti ja ne toimitetaan aina asiakkaalle kotiin asti. Kaikille tuotteillemme on myös myönnetty avainlippu. Lisätietoa uudesta tuotteesta sekä muista valmisteistamme osoitteessa

www.vitamiinikeskus.fi

KAUNEUS+ -valmisteesta 40 % alennus Seura lehden lukijoille tarjouskoodilla: SEURA

Tarjous voimassa 31.01.2021 saakka osoitteessa:

vitamiinikeskus.fi/verkkokauppa

 Tekoja Suomesta Terveys & Hyvinvointi