Yhdessä keräsimme yli 4,2 miljoonaa euroa suomalaiselle syöpätutkimukselle ja sairastuneiden tukemiseen – lähes 1,5 miljoonaa euroa enemmän kuin koskaan aiemmin Roosa nauha -keräyksen historiassa. Kiitos kuuluu erityisesti teille yrityksille.

Yhteistyökumppaneidemme kampanjatuotteen ostaminen osoittautui suomalaisille mieluisimmaksi tavaksi osallistua keräykseen*. Tuotteita myytiin kampanjan aikana yhteensä 6,2 miljoonaa kappaletta. Historiallinen potti ohjataan nopeasti eteenpäin tutkijoille.

Roosa nauhalle tehdyt lahjoitukset hyödyttävät kaikkia syöpään sairastuneita: naisia, miehiä, lapsiakin. Tutkimuksen ansiosta yhä useampi suomalainen paranee syövästä.

Yrityspäättäjä, tervetuloa mukaan vuoden 2021 Roosa nauha -keräykseen.

Lue lisää saavutuksista ja yhteistyön mahdollisuuksista osoitteessa syopasaatio.fi tai soita yritysyhteistyön päällikkö Marika Saloselle, p. 050 448 8324.

*Aula Research kuluttajatutkimus

Etusivu - Roosa NauhaTulevaisuuden Suomi