Vanhan sanonnan mukaan Merikarvialla, ja etenkin Ourassa, on sata aurinkoista päivää enemmän kuin sisämaassa. Ouran saaristoon pääsee kätevästi Krookan satamasta venekuljetuksilla.

Mericampingin palvelut laajenevat ja uudistuvat merkittävästi uuden yrittäjäpariskunnan, Maija ja Paavo Munkin, taitavissa käsissä. Tervetuloa siis Merrycampingin resorttiin! Krookan muu tarjonta ja Ouran saaristo kannattaa katsastaa samalla.

Aavan meren tällä puolen löytyy Merikarvian helmi: Merrycamping upeine hiekkarantoineen. ”Tarjoamme kesä- ja talviasuttavaa mökkimajoitusta, telttailumahdollisuuden sekä täydet caravaanari- palvelut höystettynä laadukkailla ravintola- ja kahvilapalveluilla sekä hemmotteluhoidoilla, joita yleensä saa spa-hotelleista”, kertoo aikaisemmin Mericamping-nimellä toiminutta kunnan leirintäaluetta nyt vetävä yrittäjäpariskunta Maija ja Paavo Munkki.

Heillä on alan yrittäjäkokemusta Reposaaresta ja Merikarvian Krookan The Merry Monk Gastropubin pyörittämisestä. Lisäksi ulkomaan lomamatkoilta on tarttunut kotimaahan sovellettavia ideoita monipuolisen ja laadukkaan camping resortin palvelutarjonnasta.

”Mahtavaa päästä luomaan näin kauniisiin maisemiin Suomen parasta ja iloisinta leirintäaluetta, jossa palvelemme matkailijoita laajemmin kuin perusleirintäalueella”, pariskunta iloitsee.

Mericamping-leirintäaluetta vetävä yrittäjäpariskunta Maija ja Paavo Munkki.

He panostavat laatuun, tasokkaisiin ja turvallisiin resort-palveluihin. ”Lisäksi meiltä saa Suomen herkullisinta lähikalaa ja lähileipomotuotteita sekä huippusuosittua omaa pienpanimo-olutta. Pyrimme tiivistämään yhteistyötä myös lähistön muihin matkailualan yrittäjiin”, Munkin pariskunta lupaa.

Merikarvia toimii Krookanlahden eli Selkämeren kansallispuiston pohjoisena porttina. Merrycampingin lisäksi Krookan palveluita kehitetään myös ulkoilu-aktiviteettien sekä kulttuuritarjonnan osalta, jotta jokainen saa poimittua lomapäiviinsä mieluisimmat hetket vaikkapa monipuolisten päiväretkien avulla.

”Myös vierassatamapalveluiden kehitystyö on käynnissä, esteettömyys sekä vastuullinen matkailu ja kiertotalous huomioiden. Lisäämme myös kuljetuksia lähiretkikohteisiin”, lisää kunnan matkailu- ja kulttuuripalveluista vastaava Noora-Mari Iisakkala.

Ensi kesänä iloinen ja rentouttava lomareissu kannattaa siis suunnata Merikarvian upeaan saaristomaisemaan, kalaisan joen vieteltäväksi ja meren tuulen hyväiltäväksi. ”Merrycampingin iloisuuden saa kotiin viemisiksi, matkamuistomyymälän lähiherkkujen lisäksi”, Maija ja Paavo hymyilevät.

www.merikarvia.fi
www.merrycamping.fiTulevaisuuden Suomi