Kaarinan Trimetissä on kirkastettu laatujärjestelmää, tehostettu toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä, tehty laiteinvestointeja ja siirrytty aurinkosähköön. Laadukasta kuitulaser-alihankintapalvelua tuotetaan muun muassa sekä raskaammalle konepajateollisuudelle että lääkintälaiteteollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Kaarinan Trimet Oy:n toimitusjohtaja Kari Rouvali omaa metallialan kokemusta ja yhteistyöverkostoja 25 vuodelta. Reilun vuoden aikana Rouvali on virtaviivaistanut yrityksen toimintaa saaden sen kannattavalle kasvu-uralle.

LAATU EDELLÄ NIIN TOIMINNASSA KUIN LOPPUTUOTTEISSA

Vuonna 1986 komponenttituottajana aloittanut Kaarinan Trimet Oy on tänään korkealuokkaiseen laatuun keskittyvä alihankintayritys, josta saa yhdeltä luukulta myös kaikkein vaativimmista metallilevyistä tarkasti leikattuja lopputuotteita. Yritys työllistää 40 henkilöä ja takoo noin viiden miljoonan liikevaihtoa.

Rouvali esittelee konekannan kahta uusinta tulokasta, jotka mahdollistavat alihankintapalvelut vaativaan lääkintälaiteteollisuuteen sekä nopeat, kilpailukykyiset toimitukset myös raskaammalle konepajateollisuudelle.

”Trumpf -laserhitsausrobotti varmistaa, että pystymme tuottamaan A-luokan ohutlevyjä haasteellisiin tarpeisiin, joihin perinteiset menetelmät ei riitä. Olemme ylpeitä mm. PerkinElmerin meille viime vuonna myöntämästä tunnustuksesta, Supplier Award 2020 -palkinnosta”, Rouvali sanoo ja jatkaa kertoen myös uusimmasta laitehankinnasta: ”Amadan Ensis on 9 kW:n kuitulaser, joka leikkaa nopeasti jopa 25 mm:n paksuista teräslevyä miehittämättömänä vaikka telakkateollisuuden tarpeisiin läpi yön. Sen kylkeen on liitetty automaattivarasto, mikä lisää volyymituotantoamme merkittävästi.”

Kaarinan Trimetissä on varmistettu, että koneita käytetään tehokkaasti ja asiakas saa laadukasta palvelua läpi ketjun, tarjouslaskennasta ja suunnittelusta osa- tai loppukokoonpanoihin avaimet käteen -toimituksina. ”Toiminnan koko kaari pitää olla joustavaa, laadukasta ja kustannustehokasta. Meillä tarjouslaskenta ja suunnittelu voidaan tehdä etätyönä. Hyvän yhteistyökumppaniverkoston avulla pystymme yhä enemmän projektitoimituksiin”, Rouvali vahvistaa.

VASTUULLISUUS VAHVASTI KUVIOISSA

Toiminnan jatkuva kehittäminen on menestyvän yrityksen elinehto. Rouvali on tottunut Safire-yrityksessään panostamaan vastuullisuuteen ja samaa ajattelua hän tuo Trimetin puolelle. ”Pyrimme toimimaan niin vastuullisesti kuin mahdollista. Käytämme pelkästään eurooppalaisia materiaaleja ja kotimaisia aina, kun mahdollista. Energiankulutukseen kiinnitämme erityishuomiota. Käynnistimme maaliskuun alusta oman 100 kW:n aurinkosähkötuotannon.”Teknologia- ja teollisuusratkaisut