Olet varmasti kuullut Saaren Taika luonnonkosmetiikasta, mutta osaisitko koskaan arvata millainen selvitymistarina tarvittiin, jotta Saaren Taika tuotteet pystyivät syntymään?

Vaikea lapsuus

Vasta aikuisena saamani diagnoosi tarkkaavaisuushäiriöstä on vaikuttanut koko elämääni. Jo lapsesta asti tunsin olevani erilainen, joukkoon kuulumaton.

Teini-iässä vaikeudet kasvoivat ja 90-luvun laman alkuun sattunut muutto turvalliselta omakotialueelta Turun pahamaineisimpaan lähiöön oli lopullinen sysäys kaikelle järkyttävälle mitä seuraavina vuosina tuli tapahtumaan.

Nuorisorikollinen

13–14-vuotiaana jouduin ensikosketuksiin virkavallan kanssa. Kuuluin nuorisoporukkaan, joka varasteli autoja ja teki “kilakalikeikkoja” kauppoihin.

Seikkailimme ulkona, nukuimme rappukäytävissä, kellareissa, lehtiroskiksissa, autoissa ja joskus Ruotsin laivoilla.

Eräällä sellaisella laivareissulla erään porukassamme pyörineen urheilijapojan lähes 30-vuotias tuttavamies raiskasi minut juotettuaan minut ensin tiedottomaan kuntoon, jolloin en kyennyt puolustautumaan enkä estämään tapahtunutta.

Olin 16-vuotias ja vielä neitsyt.

Vankila

Myöhemmin juuri millään ei ollut mitään väliä. En kertonut raiskauksesta koskaan poliisille enkä vanhemmilleni.

Häpeän tunne oli valtava ja tiedostin, että kukaan ei uskoisin minua kuitenkaan. Samanhan voi havaita vielä tänäkin päivänä, kun lukee uutisointien kommenttiosioita, joissa uhria rankasti usein syyllistetään.

17-vuotiaana olin ensi kerran vankilassa. 19-vuotiaana toistamiseen. Toisella kerralla olin raskaana.

Narkomaani

Tyttäreni ollessa pari vuotias erosin hänen isästään, jonka kanssa olimme jatkaneet rikollista elämää kaiken aikaa.

Eksyin teiniajan kavereideni porukoihin, joissa useat nyt käyttivät huumeita. Sain itsekin pian kokeilla ekstaasia ekan kerran ja jäin kerrasta koukkuun!

Nopeasti ekstaasi vaihtui amfetamiiniin ja sitten heroiiniin. Pari kuukautta ekan kokeiluni jälkeen käytin jo heroiinia suonensisäisesti.

Pahoinpitely

Pari seuraavaa vuotta meni vain seuraava piikki mielessä, kunnes löysin jälleen erään teiniaikojeni tuttavuuden, joka pakkovierotti minut kovista huumeista.

Jatkoimme yhdessä pillereiden ja alkoholoin käyttöä sekä ajoittain “vauhdin” vetämistä.

Muutaman vuoden kuluttua huomasin olevani raskaana. Olin jo saanut tyttäreni takaisin kotiin pari vuotta sitten ja yrittänyt karistaa päihteet taakseni siinä kunnolla onnistumatta.

Synnytin terveen pojan ja eräänä päivänä hänen ollessaan muutaman kuukauden ikäinen saapui silloinen avomieheni kotiimme jälleen kerran pillereistä sekaisena.

Siitä pahoinpitelystä tuli viimeinen. Mieheni paiskottua minua pitkin kotimme laittioita ja seiniä, kunnes olin päästänyt alleni ja lähes tajuttomana eteisen nurkkauksessa, hän hyppäsi yli sadan kilon painollaan rintani päälle, kuin viimeistelläkseen tekonsa.

Tyttäreni, silloin 8-vuotias, oli kauhuissaan ja yritti keksiä miten saisi äidin pelastettua!

Tyttäreni hyökkäsi koko 8-vuotiaan voimallaan isäpuolensa kimppuun ja potkaisi tätä takapuolelle. Mies raivostui entisestään ja nappasi tytärtäni kurkusta kiinni ja paiskasi päin oven karmia.

Tässä välissä olin jotenkin päässyt itse ylös. En tiedä mistä sain ne voimat, nopeuden ja ajatuksen juoksun, mutta suunnilleen sekunnissa olin siepannut tyttäreni, poikani, ja kaksi koiraamme ja olin naapurin oven takana pyytämässä apua.

Seuraavat vuodet elin yksinhuoltajana. Opetellen rehellisen kansalaisen elämää ja lapsista huolehtimista. Siinä samaan aikaa sairastaen vaikea asteista masennusta.

Uusi luonnollisempi arki

Rankoista elämänkokemuksistani huolimatta olin aina rakastanut luontoa ja eläimiä. Raatalassa löysin luonnon uudelleen ja sain jälleen kipinän valokuvaamiseen.

Valokuvien kautta tulin käsityöläiseksi ja sitten verkkokauppiaaksi.

Miten ryhdyin valmistamaan Saaren Taikaa? Sen tarinan voit lukea www.saarentaika.com/tarinamme

Luonnonkosmetiikka

Sittemmin löysin mieheni Jonin, joka tälläkin hetkellä valmistaa täällä nykyisessä asuinpaikassamme Särkisalossa kokopäiväisesti Saaren Taika saippuoita ja Sheavoiteita.

Alussa valmistin itse kaikki Saaren Taika tuotteet käsin, aina pyykkietikoista saippuoihin, ja voiteisiin saakka, mutta masennustaustani vuoksi en jaksanut tehdä niin paljon töitä, kuin tuotteiden kasvanut suosio olisi vaatinut!

Saaren Taika kosmetiikkatuotteet ovat alunperin syntyneet omiin vaikeisiin iho-ongelmiini, kuten vuosia vaivanneeseen ekseema-ihottumaan, voimakkaaseen hikoiluun sekä kutiavaan, mutta nopeasti rasvoittuvaan päänahkaan.

Olen kärsinyt ihottumista pikkulapsesta asti. Muistan päiväkoti-ikäisestä asti iltaiset kyyner-, polvitaipeiden ja kaulan alueen hautomiset liuoksella, jonka piti hoitaa ihottumaa. Minua kiusattiin koulussa ihottumieni vuoksi. Vahvat kortisonivoiteet, tekoiho ja muut hoidot ihottumieni parantamiseksi ovat tulleet tutuksi ihan lapsuudestani asti aina tuonne vuoteen 2017 saakka, jolloin syntyi Saaren Taika Kamomilla Sheavoide ja sen perään Teepuusaippua.

Tuotteidemme suunnittelun pohjana on luonnolliset ja mahdollisimman vähän käsitellyt raaka-aineet, sillä niissä on jäljellä mahdollisimman paljon luonnollisia ja tärkeitä ravintoaineita. Nämä ravintoaineet ovat avainasemassa ihosi uudistumisessa ja paranemisessa. Mitä luonnollisemmin tuotettu raaka-aine, sen paremmin ihosi pystyy sen tarjoamat ravintoaineet käyttämään hyödykseen!

Saaren Taika ei kilpaile hinnalla, vaan valmistamme tuotteita, jotka auttavat niitä, joille muista tuotteista ei ole ollut apua.

LUE LISÄÄ KOTISOVUILTAMME:
www.saarentaika.com

Alekoodi verkkokauppaan:
shop.saarentaika.com
-20% koodilla:
SK421
Voimassa 11.4. astiParhaat vuodet