Keittiömaailma Tampereen Decokit Oy palvelee alueen asiakkaita vahvalla asiantuntijuudella. Sen tunnetut Avainlippubrändit Petra ja A la Carte tarjoavat luotettua kotimaista laatua ja ajan mukana elävää estetiikkaa.

Decokit Oy on ehtinyt toimia jo 19 vuotta ja ensimmäinen Keittiömaailmamyymälä perustettiin vuonna 2004. Tällä hetkellä yritys palvelee kahdessa toimipisteessä, Ratinan kauppakeskuksessa ja Kalevan kivijalkamyymälässä.

– Yksi tärkeimmistä eduistamme on ehdottomasti kotimaisuus. Meillä tehdään Nastolassa omalla tehtaalla Avainlipun arvoista työtä. Suomalaisuus tuo mukanaan myös laadukkaat materiaalit ja kestävän lopputuloksen, kertoo kauppias Tommi Huovilainen.

Kotimaisuuden lisäksi yrityksen tärkein voimavara on omat työntekijät.

– Keittiö on iso ja monipuolinen kokonaisuus, joten kaikki lähtee ammattitaitoisen keittiösuunnittelijan palvelusta. Ammattilainen osaa kuunnella, ohjeistaa ja nähdä mahdollisuuksia, Huovilainen korostaa.

Hänen mukaansa keittiöihin halutaan yhä teknisempiä toiminnallisuuksia, mikä korostaa myös asennuksen merkitystä.

– Erityisesti avaimet käteen -asennusten osuus on kasvanut ja kasvaa edelleen. Keittiömaailman valttikortteina kotimaisuus ja ammattitaitoiset keittiösuunnittelijat Asennusammattilainen osaa varmistaa, että lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.

Trendejä ja tulevaisuuden tuulia

Keittiömaailman brändeissä panostetaan nyt vahvasti värimaailmaan. Tutun valkoisen rinnalle valitaan nyt yhä useammin myös jotain rohkeampaa.

– Värimme tulevat nyt Suomen luonnosta. Ne vastaavat hyvin myös laajempiin, kansainvälisiin trendeihin, mutta tuntuvat silti suomalaisille tutuilta, Huovilainen kertoo.

Huovilaisen mukaan trendeissä näkyy myös kaupungistuminen ja pienemmät neliöt, minkä takia keittiön toimintoja saatetaan yhdistellä. Myös erilaiset sähköistetyt ratkaisut yleistyvät.

Vaihtoehtojen lisääntymisen myötä on entistä tärkeämpää päästä näkemään ratkaisuja myös kivijalassa.

– Uskomme, että digitalisaatiosta huolimatta ihmiset haluavat edelleen nähdä ja testata vaihtoehdot oikeasti. Toinen Tampereen myymälämme muuttaa tulevana syksynä kauppakeskus Kaleen, jonne saamme uudenlaisen Tech Labin. Siellä asiakas pääsee esimerkiksi kokeilemaan kaikkia mekanismejamme, Huovilainen kertoo.

Lisäksi uuteen myymälään tulee Ratinan myymälästä tuttu Hintapeli, jonka avulla asiakas näkee eri vaihtoehtojen kustannukset helposti.

– Haluamme lisätä läpinäkyvyyttä, tämän avulla saa käsityksen miten eri valinnat vaikuttavat hintaan, Huovilainen summaa.Menestyjät