Tampereen keskustassa toimiva itsenäinen Pirkanmaan Hammaslääkäriasema on palvellut asiakkaita jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Yritys uskoo pitkäjänteiseen hoitoon ja hyvän työilmapiirin voimaan.

Pirkanmaan Hammaslääkäriasema on osakashammaslääkärien omistama täysin tamperelainen yritys. Osakkaisiin kuuluva hammaslääkäri Hanna-Mari Kairtamo korostaa, että kaikilla hammaslääkäreillä on todella vankkaa kokemusta.

– Hammasläkärimme työskentelevät kukin omaa osaamistaan parhaiten hyödyntäen. Erityistä osaamista meiltä löytyy mm. esteettisistä hoidoista, implantologiasta, laaja-alaisesta purennan kuntoutuksesta kiinteän protetiikan keinoin ja purentafysiologisesta hoidosta, Kairtamo aloittaa.

Pitkäkestoiset asiakassuhteet ovat avainasemassa korkealaatuisen hoidon tarjoamisessa.

– On tärkeää tuntea asiakkaat ja heidän tilanteensa. Se mahdollistaa laadukkaan ja pitkäjänteisen hoidon, hän toteaa.

Hyvään hoitoon halutaankin panostaa. Se tapahtuu muun muassa kouluttautumalla jatkuvasti, mutta erityisesti huolehtimalla potilaista sekä tarkkuudella että sydämellä.

Pitkän menestyksen takana nähdäänkin olevan asiakkaiden parissa voitettu luottamus.

– Lisäksi asiakaskunta laajenee ja uudistuu koko ajan. Emme ole mainostaneet, vaan sana kulkee suosittelujen perusteella. Voi siis sanoa, että se on suoraan oma työmme, jonka kautta menestymme, Kairtamo toteaa.

Vaihtoehtona ketjuille

Kairtamon mukaan itsenäisenä toimijana pysytteleminen antaa jokaiselle hammaslääkärille parhaat mahdolliset puitteet harjoittaa omaa ammattiaan.

– Arvostamme sitä, että teemme työmme ilman ulkoista painetta ja vaikkapa isosta konsernista tulevaa ohjailua, silloin voimme parhaalla mahdollisella tavalla tarjota ammattitaitoamme suoraan asiakkaiden hyväksi.

Myös asiakkaat arvostavat ja haluavat tukea itsenäisesti toimivaa yritystä. Kairtamon mukaan varsinkin viimeisen kymmenen vuoden aikana on voinut huomata, että ketjuihin sitoutumattomuus on etu.

Samalla myös työporukka on pysynyt sopivan kokoisena ja työyhteisön henki hyvänä.

– Työntekijävaihtuvuutemme on pientä. Se johtuu varmasti esimerkiksi siitä, että tämän kokoisessa yhteisössä jokaisen työpanosta tarvitaan ja jokainen saa äänensä kuuluviin, Kairtamo kehuu.

Hänen mukaansa ilmapiiri välittyy suoraan myös asiakkaille.

– Yksi yleisimpiä palautteita on se, että meille on kiva tulla, hän summaa.

Hammaslääkärimme
Marja Heinonen
Hanna-Mari Kairtamo
Sami Kangas
Anne Latvanne
Seija Laitinen
Satu Malmlund

Suuhygienistimme
Petra Huhtinen

Puhelin 010 406 3900
www.phla.fi
Aleksis Kiven katu 10 EMenestyjät