Kuluttajille, yrittäjille ja teollisuudelle metalliromujen kierrätyspalvelua tarjoava Romukioski haluaa tulla lähelle asiakkaita ja varmistaa, että pienetkin romuerät kierrätetään asianmukaisesti. Romuista maksetaan käteisellä maailmanmarkkinahinta.

Romukioskin perustaja ja romualan konkari Satu Hallinen kertoo, että yritysideana oli alun perin mahdollistaa yksityisille asiakkaille pienten romukuormien tuominen kierrätykseen.

– Isojen romuyritysten ja erilaisten epävirallisten keräilijöiden välissä oli iso kuilu, jonka halusimme täyttää, hän mainitsee.

Romukioskille voi kuka tahansa viedä omat metalliromunsa, hinnasto on selkeästi esillä netissä ja paikan päällä romu punnitaan ja siitä maksetaan käteisellä. Toimipisteitä on jo nyt 14 ja tavoitteena on kasvaa toimipistemäärältä Suomen suurimmaksi alan yritykseksi.

– Haluamme varmistaa, että olemme lähellä asiakkaita. Toimipisteillä palvelemisen lisäksi kierrämme myös puoliperävaunun kanssa ostamassa eri paikkakunnilla, Hallinen kertoo.

Hallinen kiittää asiakkaita siitä, miten valveutuneita he ovat kierrätyksen suhteen. Hänen mukaansa yrityksen perustaminen osuikin ympäristötietoisuuden kannalta oikeaan saumaan.

– Asiakkaat ja oma työporukka ovat muutenkin tämän homman paras puoli. Harvassa työssä ajattelee illalla, että tulisipa jo aamu, että pääsisi tapaamaan asiakkaita, Hallinen nauraa loppuun.

Tutustu: romukioski.fiMenestyjät