Tehokkaat mutta luontoystävälliset Saaren Taika -tuotteet sopivat niin ihon- kuin kodinhoitoon. Vastuulliset raaka-aineet ja käsityö tekevät tuotteista ainutlaatuisia ja todella suosittuja.

Saaren Taika -tuotteiden tarina alkoi tuotekehittäjä Johanna Amnelinin omassa saaristokodissa. Amnelin halusi tuoda markkinoille turvallisia, luonnollisia ja vastuullisia tuotteita, joiden jokainen raaka-aine on tarkasti valittu. Nykyään tuotesarjasta löytyy laajasti niin ihon- kuin kodinhoitoon tarkoitettuja tuotteita.

Amnelin muistuttaa, että myös keväällä on hyvä panostaa huolelliseen ihonhoitorutiiniin.

“Ilmansaasteet rasittavat ihoa. Antioksidanttipitoisilla tuotteilla voidaan vähentää ilman pienhiukkasten vanhentavaa vaikutusta.”

Amnelin suosittelee kevään ihonhoitoon myös Sheavoidetta.

 

“Kevyt ja nopeasti imeytyvä Sheavoide sisältää luonnollisesti ihoa auringolta suojaavia ominaisuuksia ja on hyvä myös auringon polttamaa ihoa rauhoittamaan. Kamomilla Sheavoide sen sijaan toimii hyvin esimerkiksi hyönteistenpistoihin.”

Saaren Taika -tuotesarjasta löytyy hyviä täsmätuotteita myös ongelmaiholle.

“Aktiivihiili & Savi -kasvonaamio imee tehokkaasti tukkeutuneista ihohuokosista pinttyneen lian ja epäpuhtaudet. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen tekee naamiosta täydellisen ihon syväpuhdistamiseen ja auttaa silottamaan juonteita samalla poistaen iholta lian ja ylimääräisen talin. Ylellisen naamion sisältämä hyaluronihappo auttaa vähentämään juonteiden syntymistä ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti”, Amnelin kertoo.

Hellävaraista mutta tehokasta siivousta

Saaren Taika -tuotteet ovat monen valinta esimerkiksi mökin siivoukseen. Biohajoavien siivoustuotteiden ympäristöjäämiä ei tarvitse miettiä.

”Siivoussaippuamme on todella suosittu, se on hellävarainen myös siivoojan käsille”, Amnelin kuvailee.

Pyykkietikat ovat toinen jatkuvasti käyttäjien kiittämä tuote.

“Luonnollisesti hajustetut pyykkietikat saavat jopa hajusteallergisilta hyvää palautetta. Tuotteita voivat siis käyttää ne, joille muut hajusteet aiheuttavat oireita.”

 

 

SAAREN TAIKA PROFESSIONAL
-sarjassa käytetään vain hienoimpia korkealaatuisia luonnollisia ainesosia. Löydät sarjaa myyvät kauneushoitolat ja heidän verkkokauppansa osoitteesta saarentaika.com.

Verkkokaupasta
shop.saarentaika.com
30.4. saakka 20 % alennus
koodilla IL420Terveys & Hyvinvointi