ACG Nyström on johtava tekstiiliteollisuuden laite- ja järjestelmätoimittaja.

Tuomme lisäarvoa koko tuotantoprosessiin alkaen tuotekehityksestä, teknisestä suunnittelusta ja leikkaamisesta, sekä siitä edelleen ompeluun ja tuotteen jalostamiseen brodeerauksen ja merkkauksen avulla. Lyhyesti: autamme asiakkaitamme tulemaan kilpailukykyisemmiksi tekstiilien kehitys- ja tuotantoprosessissa.

Tietämyksemme tuotannon teknisistä järjestelmistä ja prosesseista on rakennettu yli 100 vuoden tiiviissä yhteistyössä asiakkaittemme kanssa. Tämä on tarjonnut meille ainutlaatuisen roolin linkkinä maailman johtavien konevalmistajien ja asiakkaiden välillä tärkeässä kehitysprosessissa. Työskentelemme yksinomaan maailman johtavien tuotemerkkien kanssa, jotka jakavat visiomme tarjota huipputeknologiaa asiakkaiden odotukset ylittävällä palvelulla.

Asiakkaidemme koko vaihtelee; palvelemme kaikkia yksityisyrityksistä suuriin monikansallisiin konserneihin. Tarjoamme kaikkea vakiotuotteista räätälöityihin ratkaisuihin, jotka vastaavat tuotannon haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Meillä on ykkösluokan palveluorganisaatio, ja palveluihimme kuuluvat konsultointi, asennus, koulutus, huolto ja tuki.

Lisävauhtia otamme ulkomailta, ja sieltä tuomme mukanamme uusia ideoita ja tuotteita, jotka hyödyttävät asiakkaitamme ja Suomen markkinoita.

 

ACG Nyström on kansainvälinen yritys, joka markkinoi kehittyneitä laitteita, järjestelmiä ja osaamista teollisuudelle, joka jalostaa perinteisiä tekstiilejä, teknisiä tekstiilejä ja muita vastaavia materiaaleja. Olemme edustettuina paitsi Suomessa myös Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Ukrainassa.

ACG Gruppen koostuu ainutlaatuisista, laajaalaisesti useilla liiketoiminta-alueilla toimivista yrityksistä niin perinteisten tekstiilikoneiden sektorilla kuin hyvin erilaisilla muilla teollisuudenaloilla, kuten painatuksessa, materiaalinkäsittelyssä ja etiketöinnissä.

info@acgnystrom.fi
050 4777 008Tekoja Suomesta