Viestin kirkastaminen ja monikanavainen asiakaskokemus ovat polku menestykseen, tietävät Brandkindin Head of Digital, Marko Mannonen, Planner Petri Laine ja toimitusjohtaja Marja Peltola.

Teknologia- ja teollisuussektorin markkinointiviestintään erikoistunut Brandkind purjehtii myötätuulessa alan yleistä suhdannetta vastaan.

Brandkind terävöitti pari vuotta sitten strategiansa erikoistuen teknologia- ja teollisuussektorin B2B- yritysten palvelemiseen. Se on kannattanut.

”Meillä kuten muissa Pohjoismaissa luodaan hyviä ja kestäviä ratkaisuja, mutta niiden hyötyjä ei aina osata tuoda esiin asiakasnäkökulmasta. ”Suomalainen rehellisyys ja ajoittainen vaatimattomuuskin kaipaa tuekseen rohkeaa otetta markkinointiin”, toimitusjohtaja Marja Peltola Brandkindilta tietää.

”Työmme vaatii monesti erittäin yksityiskohtaisen ja laajan tiedon omaksumista. Olemme tulkki, joka kääntää teknisen osaamisen ja innovaatiot selkeiksi asiakaseduiksi”, Peltola valottaa.

Brandkindin portfolioon kuuluvat niin perinteiset kuin modernimmatkin markkinointikanavat ja -keinot: ”Emme tee ainoastaan isoja kampanjoita vaan teemme myös tarkkaan valittuja markkinoinnin toimenpiteitä. Digitaalisuus tarjoaa meille keinot tehdä globaaleja toimenpiteitä samanaikaisesti tai muulla tavoin tavoittaa halutut kohderyhmät tehokkaasti.”

Brandkindin asiakkaina on monia suuria pohjoismaisia pörssiin listattuja tai yksityisomisteisia yhtiöitä kuten Metso Outotec, Metsä Fibre, Neles, Pesmel ja iLOQ. Asiakasportfolio jo itsessään kertoo omaa tarinaansa Brandkindin osaamisesta.

”Olemme tulkki, joka kääntää teknisen osaamisen ja innovaatiot selkeiksi asiakaseduiksi.”

Luotettava ja turvallinen kumppani

Brandkind on uudistumisensa myötä vankistanut talouttaan niin, että toimintaedellytykset ovat kunnossa poikkeuksellisesta ajasta huolimatta. Yrityksellä on myös koko ajan toinen jalka tulevaisuuden oven välissä.

”Meillä on vahvat resurssit ja tahtotila osaamisemme jatkuvaan kehittämiseen, jotta voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Tavoitteemme on tuplata liikevaihtomme muutaman vuoden kuluessa. Korona-aika on tuonut haasteita, mutta tavoitteesta ei ole luovuttu ja vain sen aikajännettä on hieman pidennetty. Kaikki on tietenkin kiinni hyvistä asiakkaistamme ja yhteistyöstämme heidän kanssaan. Aiomme lunastaa antamamme lupaukset jatkossakin”, Peltola summailee.

brandkind.fiTekoja Suomesta