Kun taipalsaarelaisperhe rakensi omaa taloa, kodin kiintokalusteille oli selvät toiveet: kotimaisuus, ajattomuus ja sävyihin lämpöä – sekä keittiöön saareke ja aamiaiskaappi. 

Kun kodin sisustusta suunniteltiin, perheellä oli yksi tärkeä toive: kiintokalusteiden piti olla kotimaisia ja koko kodin kalusteet haluttiin samasta paikasta. Niinpä pariskunta päätyi tilaamaan kalusteet Topilta. Keittiön suunnittelu aloitettiin aamiaiskaapista, joka oli perheen äidin haave. Sinne saa kätevästi mahtumaan niin kahvinkeittimen, leivänpaahtimen kuin mikronkin, ja ylähyllyltä löytyi paikka äidin viidellekymmenelle Muumi-mukille. Aamiaisen jälkeen tarvikkeet saa siististi piiloon ovien taakse. 

Musta keittiö tuo kotiin särmää 

Perheen molemmat vanhemmat laittavat ruokaa, joten he suunnittelivat keittiönkin yhteistuumin. Kodin kiintokalusteiden ja materiaalien he halusivat olevan tyylikkäitä ja ajattomia. Sopiva ratkaisu olivat mustat kalusteet ja puunväriset tasot – molemmat perheen isän ideoita. Pariskunta päätyi lopulta pehmeän mustiin Loiste-oviin ja tammen sävyiseen laminaattiin sen helppohoitoisuuden ja kestävyyden vuoksi. 

Saareke kokoaa ystävät yhteen 

Toivelistalla oli myös saareke: kun perheellä on vieraita, koko porukka voi kokoontua sen ympärille seurustelemaan ja kokkailemaan. Ja vaikka muu väki viihtyisi olohuoneen puolella, keittiövuorossa olevakin voi osallistua keskusteluun. Saareke toimii myös tarjoilupöytänä. 

Saarekkeeseen sijoitettiin liesi/liesituuletinyhdistelmä, joka on sekä tehokas että huomaamaton. Saarekkeen toinen puoli jaettiin kahtia: oikealla on säilytystilaa, vasemmalla paikat parille baarijakkaralle. 

Nyt saarekkeen ääressä on jo syöty monet aamupalat, vietetty illanistujaisia ystävien kanssa sekä juhlittu yhdessä joulua. 

Keittiössä on kaikki mustaa hanaa ja allasta myöten, lukuun ottamatta lämpimän tammen sävyistä laminaattitasoa. Saarekkeessa on runsaasti säilytystilaa astioille ja kattiloille.

Topi on asumisen ammattilainen ja luotettava kumppani, yksi Suomen suurimmista kiintokalusteiden valmistajista. 

Keittiömyymälöitämme löytyy useilla paikkakunnilla aina Helsingistä Rovaniemelle! Mallistostamme nykyaikaiset ja toimivat kiintokalusteet kaikkiin koteihin ja tiloihin. Teemme toimivia, tunnelmallisia ja laadukkaita kodin kalusteita. 

Tutustu topi-keittiot.fiKevät ja elämykset