T2H Pirkanmaa Oy rakentaa Tampereen talousalueelle valoisia ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat keskustassa tai hyvien kulkuyhteyksien varrella luonnonläheisessä ympäristössä. Rakentamisen pääpaino on omistusasunnoissa.

T2H Pirkanmaa Oy on luotettava, ammattitaitoinen ja kotimainen yritys, joka rakentaa vapaarahoitteisia omistusasuntoja pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.

Yrityksen perustivat Arto Toikkanen sekä Henri ja Samuli Huhdanpää vuonna 2010. Nyt T2H:n palveluksessa on noin 180 toimihenkilöä.

Yrityksen asuntotuotannon pääpaino on kohtuullisen hintaisissa rivi- ja kerrostaloasunnoissa. Rakennetut asuntoyhtiöt saattavat olla myös monen talotyypin yhdistelmiä ja sisältää esimerkiksi pari- ja erillistaloja.

Yritys on perustajaurakoitsija eli yhtiö sekä hankkii tontin että suunnittelee, rakentaa ja markkinoi uudiskohteet itse. Asiakkaita ovat kotien ostajat, jotka siis asioivat suoraan asuntojen rakentajayhtiön kanssa.

”Ihana koti kuuluu kaikille.”

Korkeaa laatua kohtuullisella hinnalla

”Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää ja pyrimme koko ajan entistä parempiin ratkaisuihin uudiskohteissamme. Siksi haluamme olla suoraan yhteydessä tulevien asukkaiden kanssa, joten kunkin kohteen asiakasvastaava esimerkiksi huolehtii asukkaan toivomista materiaalivalinnoista ja mahdollisista muutostöistä”, T2H Pirkanmaan toimitusjohtaja Aleksi Huhdanpää esittelee.

”Asuntomme ovat korkealaatuisia, mutta kohtuullisen hintaisia ja käytännöllisiä. Tunnuslauseemme mukaisesti Ihana koti kuuluu kaikille”, Huhdanpää sanoo.

T2H Pirkanmaan rakentamien asuntojen yhteisiä ominaisuuksia ovat valoisuus, isot ikkunat sekä tavanomaista korkeammat huoneet eli 2,9 metrin perusmitasta loft henkisten-asuntojen jopa neljän metrin korkuisiin huoneisiin. Huoneistoissa on myös avarat keittiö- ja oleskelutilat, isot parvekkeet ja lattialämmitys.

Asiakas voi valita parhaiten omaan makuunsa sopivat materiaalit, kalusteet ja varusteet jokaisen kohteen yksilöllisistä sisustusvaihtoehdoista. Jos niistä malleista ei löydy sopivia vaihtoehtoja, tarjolla on lisäksi erillisvalikoiman mahdollisuudet.

Isot ikkunat tuovat kotiin valoa ja avaruutta.

Pirkanmaan monet mahdollisuudet

Huhdanpään mukaan Tampereen talousalue on hyvää toiminta-aluetta, joissa asiakkaille on tarjolla kiinnostavia vaihtoehtoja. Suositussa asuinkaupungissa on myös hyvät kulkuyhteydet.

Jatkuvasti kehittyvä kaupunki lähiseutuineen antaa mahdollisuuden niin aktiiviseen kaupunkielämään kuin luonnon rauhana. Kaupungin moderni ja vahva yritysmaailma tarjoaa kiinnostavia työpaikkoja ja kolmen korkeakoulun yhteisössä on monipuolisia opiskeluvaihtoehtoja.

T2H Pirkanmaalla on nyt pääkaupunkiseudun kohteiden lisäksi valmistumassa Pirkanmaalla kerrostaloasuntoja Vuorekseen, Annalaan, Pirkkalan Soljanrantaan ja Kangasalan Ranta-Koivistoon. Nämä kaikki Pirkanmaan kohteet on jo varattu.

Parvelle löytyy lukemattomia käyttötarkoituksia.

Keskustaan, Härmälänrantaan vai Linkosuonpuistoon?

Uusi ja loppukesästä markkinoitavaksi tuleva kohde on Tampereen keskustassa, Mustanlahden- ja Puutarhakadun kulmassa: Pääkirjasto Metson lähistölle keskustan palvelujen tuntumaan rakennetaan yhdeksänkerroksinen kerrostalo.

Myös Härmälänrantaan Tampereen ja Pirkkalan rajalle, Pyhäjärven rannalle nousee kahdeksankerroksinen kerrostalo ja kaksikerroksinen pienkerrostalo. Urbaanin, mutta lähellä luontoa ja ranta-aluetta olevan kohteen markkinointi alkaa tämän kevään aikana.

”Härmälänranta on aktiivinen, kasvava ja kehittyvä asuinympäristö. Vehreitä järvenrantamaisemia täydentävät monipuoliset palvelut, lenkkipolut sekä erinomaiset kulkuyhteydet. Kävelyetäisyydellä, Pirkkalan rajan toisella puolen sijaitsee myös Partolan monipuolinen palvelukeskittymä”, Huhdanpää kertoo.

Linkosuonpuisto on hieno paikka Kangasalan puolella Tampereen rajalla Linnainmaan, Vehmaisten ja Holvastin kupeessa. Sinne rakennetaan kerros- ja rivitaloja ja alue on vaihtoehto perinteisille Tampereen asuinalueille. Ensimmäisten asuntojen markkinointi alkaa tänä keväänä.

Linkosuonpuistossa on erittäin hyvät kulkuyhteydet eli esimerkiksi bussit kulkevat 10 minuutin välein Tampereen keskustaan. Matka esimerkiksi Taysiin taittuu bussilla 15 minuutissa. Alue on luonnonläheinen paikka ja mukava asuinympäristö. Kohteeseen tulee myös henkilöautoille riittävästi pysäköintipaikkoja.Tulevaisuuden Yritys