Seinäjoki on monien mahdollisuuksien kesäkaupunki, jossa yhdistyy kaupungin kuhina ja maaseudun rauha.

Kulttuurista pääset nauttimaan esimerkiksi yhdessä suurimmista Alvar Aallon luomista arkkitehtonisista kokonaisuuksista tai tutustumalla kulttuurikeskus Kalevan Navetan vaihtuviin näyttelyihin. Kaupunkikeskustasta löydät lukuisia ravintoloita ja kahviloita, erikoisliikkeitä, hotelleja sekä viihtyisän keskustorin. Ostoksille ja viihtymään voit lähteä myös 100 liikkeen Ideaparkkiin!

Kaupungin sykkeestä ei tarvitse mennä kauaksikaan, päästäksesi luonnon ja avarien maisemien syleilyyn. Kyrkösjärven uimaranta, Törnävän jokiranta ja Jouppilanvuoren ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuuksia niin rauhallisiin luontoretkiin kuin sykettä nostattaviin aktiviteetteihin.

Seinäjoelle on helppo tulla. Kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien ja pääradan varrella, joten Seinäjoelle pääset helposti sekä autolla, että junalla!

Inspiroidu Seinäjoesta ja lähde lakeuksille lähilomalle!

visitseinajoki.fi

Facebook: Visit Seinäjoki
Instagram: visitseinajokiofficialMatkailu