KerabitPro urakoi monipuolisesti kattoja ja pihakansia sekä uudis- että korjauskohteissa. Yrityksessä yhdistyvät pitkät perinteet katto- ja veden-eristysrakentamisen asiantuntijana sekä tulevaisuuteen katsova asenne. 

KerabitPro eroaa kilpailijoistaan erityisesti poikkeuksellisen kokonaisvaltaisella alan osaamisella. 

– Meillä on pitkät perinteet ja laajasti osaamista, jota käytämme parhaiden mahdollisten ratkaisujen toteuttamiseen. Emme tarjoa vain yhtä tuotetta, vaan kokonaisratkaisun kohteen rakenteesta ja koosta riippumatta, liiketoimintajohtaja Pasi Jussila aloittaa. 

Erityisesti bitumikattorakentajana tunnettu KerabitPro urakoi myös pelti- ja tiilikattoja sekä viherkattoja. Viime vuonna pidempään tasaisena pysynyt tiilikattorakentaminen räjähti käsiin ja sama meno jatkuu tänäkin vuonna, kertoo Uudenmaan alueen liiketoimintajohtaja Ari Hoikkala. Etu-Töölön lukion kattosaneeraus Helsingissä on erinomainen esimerkki kattoremontista, joka vaatii laajasti sekä tiili- että peltikatto-osaamista peruskattorakennusosaamisen lisäksi. 

KerabitPron selkeä kilpailuetu on avaimet käteen -palvelu. Kattorakenteesta riippumatta on asiakkaalle helpompaa ja turvallisempaa, että kaikki tarvittava toimitetaan samasta yrityksestä. 

– Suuremman kokonaisuuden ostaminen vähentää yritysten, yhteyshenkilöjen sekä ongelmallisten raja-alueiden määrää. Tämä on asiakkaalle parempi vaihtoehto niin rakentaessa kuin takuuajan puitteissa, Jussila mainitsee. 

Etu-Töölön lukion katolla on 12 kattolyhtyä.

Tulevaisuuden vaihtoehtoja 

KerabitPro on jo usean vuoden ajan panostanut vahvasti uusien, ekologisten vaihtoehtojen innovoimiseen. Tämä on toistaiseksi ollut alalla vielä melko poikkeuksellista. 

Ympäristöystävällisempien tuotteiden valikoimaan kuuluu esimerkiksi Kerabit Nature, markkinoiden vähähiilisin vesikate, jossa merkittävä osa bitumista on korvattu mäntyöljyllä. Sen avulla rakentamisen hiilikuormaa voidaan vähentää huomattavasti. 

Kerabit Aurinkokatto on kevyt ja mattomainen bitumikatteen ja ohutkalvoaurinkopaneelien yhdistelmä, joka voidaan rullata paikalleen. Se mahdollistaa bitumikattojen hyötykäytön energiantuotantoon kätevästi ja huomaamattomasti. 

Kiinnostava vaihtoehto on myös vuosia KerabitPron valikoimiin kuulunut, suosiotaan vahvasti kasvattava viherkatto, joka toimii parhaimmillaan tehokkaana tulvaporttina ja vähentää hulevesisaasteita. 

Uusin sovellus on kertopuiset elementtikatot, jotka tuovat ekologisuutta myös nopeudellaan ja kustannustehokkuudellaan. 

www.kerabit.fiTekoja Suomesta