Vinkki: helppoja jauhetuotteita mukaan kesämatkalle. Lisää itse pari tippaa vettä ja luonnonkosmetiikan uutuustuotteet ovat käyttövalmiina. Helppo kartonkirasia on kaunis ja käytännöllinen. Tuotteet ovat valmistettu luonnon parhaista raaka-aineista Naantalissa. 

Uudet jauhedeodorantit Fruitful ja Powerful jatkavat yrityksen 100-prosenttisen luonnollista linjaa. Ei alumiinia, ei soodaa, ei säilöntäaineita. Ihoärsytykset on minimoitu suorastaan mestarillisesti ja tehokkuus maksimoitu. Jauhedeot toimivat toki myös talkin tapaan. Dödöt sisältävät ensimmäisinä maailmassa Luonkosin metsäkakuista tuttua metsämikrobiuutetta, elintärkeän luontoyhteyden vahvistajaa. 

Kasvojen puhdistukseen Luonkos kehitti ihokakkujensa rinnalle Clarity-savipuhdistusjauheen ja Serenity-kaurapuhdistusjauheen. Molemmat putsarit pystyvät kevyen meikinkin poistamiseen. Luonkosin öljypuhdistuskakut ja puhdistusjauheet ovat täydellinen pari kaksoispuhdistukseen mieltyneille. 

Must- visit putiikki on auki koko juhannusviikon ja joka päivä koko kesän.

Luonkosin lifestyle-putiikki kutsuu Naantaliin 

Kesäretkikohteesta löytyvät kaikki Luonkosin rakastetut klassikkotuotteet sekä ihanat uutuudet. Jauhetuotteiden lisäksihän Luonkos lanseerasi suvea sulostuttamaan hurmaavan saippuasarjan, jossa valloittavat yrttisaippua Forest, savisaippua Minerals, suolasaippua Seaside ja kukkaissaippua Summer. 

Lifestyle-putiikissa on laaja valikoima muitakin tuotteita, muun muassa tekstiilejä, keramiikkaa, koruja ja kortteja. Idyllisessä puutalossa teet löytöjä kotiin, mökille, lahjaksi, itsellesi. 

Luonkosin suosittuja luonnonkosmetiikkakursseja pidetään putiikilla viikottain. Kurssikalenteri: www.luonkos.fi/kurssit 

Kesäputiikki on avoinna ma-pe klo 10.30-18.30, la-su 10-18. 

Lifestyle-putiikki sijaitsee osoitteessa Luostarinkatu 18, Naantali. 

Testivoittaja Celebrate on ihoherkku; loihdi säihkysääret hetkessä!

Ihanaa juhannusta ja kesää! 

Luonkosin verkkokaupasta uuden jauhetuotteen ostajalle koodilla JUHANNUS kimallekakku Celebrate -50 % (norm. 27,95 €). 

Kesän ehdoton must-have tuote Celebrate on täydellinen after-sun tuote. Iho jää käytön jälkeen pehmeäksi ja saa kevyen sävyn ja kimalteen. Kokeile myös muita Luonkosin vegaanisia monikäyttötuotteita. Löytät valikoimista eri ihotyypeille loistavat monikäyttöiset vegaanituotteet. Kaikki tuotteet ovat ilman säilöntäaineita – vain parhaista raaka-aineista! 

Naantalilainen Luonkos valmistaa luonnonkosmetiikkaa, jossa ei ole mitään turhaa. Käsityönä, laadusta ja hemmottelusta tinkimättä. 

Luonkosin tuotteet löydät mm. Luonkosin omasta verkkokaupasta, hyvinvarustelluista apteekeista, Sokoksen Emotion-ketjusta, Life-myymälöistä, Ruohonjuurista ja Stockmann.comista. Lue lisää www.luonkos.fi Kevät ja elämykset