Ähtäri Zoossa on yleisölle luvassa ennätysmäärä hauskaa yhdessä tekemistä. Visenttilään on valmistunut uusi katselureitti ja visenttien tarhaa on laajennettu. Laumaan tuli keväällä Nuutti -niminen sonnipoika Ruotsista, Kolmårdenista. 

Kettupariskuntamme on muuttanut uuteen tarhaan, joka tarjoaa niille enemmän mahdollisuuksia kaivaa koloja ja tehdä onkaloita.

Suositut ja pääsylipun hintaan kuuluvat eläinopastukset ja ruokintakierrokset voidaan jälleen toteuttaa! 

Myös kotieläintilalla, Farmilla, tapahtuu. Sinne on talven aikana valmistunut pakopelihuone. Pakopelissä voi kokea jännittävän aikamatkan, sillä peli on toteutettu Farmin 1900-luvun alun henkeä kunnioittaen. ”Piika Rietriikka on varma, että emännällä on salaisuus..” 

Harvinainen kokemus

Kesäkaudella seppämestari Juhani Krappe aloittaa työnsä Farmilla. Sepäntyön seuraaminen tänä päivänä on harvinainen kokemus. Takomisen lomassa seppämestari kertoo tarinoita menneistä ajoista ja mitä sepän työ on tänään ja mitä se oli ennen. Seppämestarin voit tavata pajassaan tiistaista lauantaihin 15.8. saakka. 

Aktiviteetteja jokaiseen makuun

Eläinpuiston vieressä sijaitsee seikkailupuisto Flowpark, jossa pääset suorittamaan erilaisia tehtäviä jopa 20 metrin korkeuteen. 

Zoon naapurissa Hotelli Mesikämmenessä on keilahalli, kylpylä, lapsiperheille sopiva ravintola sekä kesäterassi. Zoo Camping palveluineen on kaikille avoinna. Campingin hiekkaranta kutsuu uimaan ja vesipedoille on käytössä maksuton vesiliukumäki. Ilmaisen rantasaunan lempeissä löylyissä on mukava virkistäytyä rantapäivän lomassa. 

Eläinpuistossa on tilaa ja palveluja

Laajassa ja luonnonmukaisessa Zoossa turvavälit on helppo säilyttää. Käsienpesupaikkoja on lisätty, käsidesiä on saatavilla ja alueen puhtauteen kiinnitetään erityistä huomiota. Luontokierroksen varrella on kioski- ja kahvilatarjontaa ja levähdyspaikoilla voi paistaa makkaraa ja nauttia omia eväitä. Monipuolinen ja turvallinen luontokohde Ähtäri Zoo, on mukava perhekohde kaiken ikäisille, joten reissu Ähtäriin kannattaa merkata pikaisesti lomakalenteriin!

www.ahtarizoo.fiKevät ja elämykset