Jalokiviseppä A.Tillanderin ateljee on elänyt mukana suomalaisten suurissa hetkissä läpi koko itsenäisen Suomen historian. Tänäkin kesänä kultaseppämestarimme johdolla loihdimme ajattomia muistoja kestämään sukupolvelta toiselle ja juhlistamaan elämän merkkihetkiä. 

Kesän värikkäät jalokivet, romanttiset kihlasormukset sekä antiikki- ja vintageaarteet odottavat sinua Helsingin Aleksanterinkadun ateljeessa. Koruasiantuntijamme, gemmologi ja kultaseppämme auttavat sinua kaikissa korumaailmaa koskevissa kysymyksissä ja toteuttavat unelmiesi korut vankalla ammattitaidolla. Nyt on aika toteuttaa koruhaave itselle tai läheisellesi. 

Missiomme on säilyttää korkeatasoinen käsityötaito Helsingin sydämessä ja jatkaa Alexander Tillanderin 1860 Pietarissa aloittamaa matkaa kauniiden ja ainutlaatuisten korujen parissa. Historiaa unohtamatta, ajassa eläen. Jos etsit jotain ainutlaatuista ihmiselle, jolla on jo kaikkea tai haluat tärkeään päivään parasta laatua ja ammattitaitoa, löydät sen meiltä. Meille mikään toive ei ole liian suuri tai pieni ja toimimme kokeaksemme yhä uudestaan sen merkittävän hetken, kun yhdessä asiakkaan kanssa olemme saavuttaneet jotain ikuista. 

Rakastetaan itseämme ja toisiamme, heittäydytään Suomen suveen ja tehdään unelmista totta! 

Nautinnollista keskikesää! 

Jalokiviseppä A.Tillander 

Aleksanterinkatu 17, Helsinki. 
ma-pe 10-18 
la 10-17 
www.alexandertillander.fi Kevät ja elämykset