Laserterapia vahvistaa kudoksen toimintakykyä parantaen tulehduksia, haavoja ja lievittäen kipua. Tuhannet kliiniset tutkimukset tukevat terapian tehoa mm. kroonisen ja akuutin kivun hoidossa, kudosvaurioiden ja tulehdusten parantumisen edistämisessä sekä haavojen ja palovammojen hoidossa. 

TENNISKYYNÄRPÄÄ 

Sain laserilla apua 5 kk vaivanneen tenniskyynärpään hoidossa. B Cure antoi yli 80% kivunlievityksen heti ensimmäisellä 6 min. kokeilukerralla. Uskomatonta! Ostin laitteen heti ja hoitovaste oli erinomainen myös kipuilevassa polvivammassakin.

Hannu Eloranta, Golfari 

NIVELRIKKO 

Minulla todettiin nivelrikko sormissa jo 90 luvulla. Kipua on hoidettu jatkuvasti vahvemmilla kipulääkkeillä, kunnes lopuksi söin vahvinta lääkettä jatkuvana kuurina. Siitä huolimatta sormet olivat aivan turvoksissa, eivätkä kestäneet edes lakanan hipaisua. Kesällä 2020 hankin B-Cure Laser Sport laitteen ja sain avun parissa viikossa. Olen lopettanut kipulääkkeet, nukun hyvin ja mieli on virkeä. Ja mikä parasta, voin taas kutoa sukkia lastenlapsilleni. 

Raija Kallio, Eläkeläinen 

KUNTOUTUS 

Keskisormeni ojentajajänne repeytyi rystysen kohdalta irti Taekwon-Do harjoituksissa ja se kiinnitettiin leikkauksella takaisin paikoilleen . B-Cure laser nopeutti leikkausarven paranemista ja huomasin, että sormen liikkuvuus parani jokaisella käsittelykerralla. Olen tatuoija, joten nopea paraneminen oli tärkeää! 

Altti Veteläinen, Yrittäjä 

RASITUSVAMMAT 

Kun minulla todettiin rasitusmurtuma selkärangassa luulin jo, että kausi jää kokonaan väliin. Hankimme B-cure laserin ja muutaman hoitokerran jälkeen huomasin kivun hellittävän. Se antoi uskoa, että kudoksessa tapahtuu paranemista. Jatkoin hoitoa itsenäisesti kahdesti päivässä ja lääkärinikin ihmetykseksi murtumalinja meni kiinni kahdessa kuukaudessa. Suosittelen! 

Vivian Suominen, Keihäänheittäjä 

TULEHDUKSET

Olkapäässäni todettiin kierteiskalvon tulehdus, jota hoidettiin kortisonipiikeillä ja särkylääkkeillä vuoden verran tuloksetta. Hankin B-Cure laserlaitteen ja aloitin hoidon kahdesti päivässä. Kivun lievitys tuntui jo parin päivän jälkeen ja kolmen viikon sitkeän hoidon jälkeen tuntuu vaivani olevan poissa ja liikeratani on palautunut normaaliksi. 

Aino Auranen, Helsinki 

AKUUTTI JA KROONINEN KIPU 

Pyrimme vastaanotollamme käyttämään ei lääkkeellisiä kivunlievityskeinoja ja B-Cure laserhoitoa on käytetty kivunhoidon tukena. Osa vaikeistakin kiputiloista kärsivistä potilaista on saanut lievitystä kipuun, liikkumiseen ja liikeratoihin jo muutaman viikon hoidon aikana. Parhaimmillaan oirelievitys on ollut hoitojakson jälkeen noin pari viikkoa. 

Fysiatri Timo Pehkonen, Oulun kaupungin kuntoutuspalvelut 

HAAVAT 

Kesällä 2020 mieheni sai sääreen syviä haavoja, jotka eivät lähteneet paranemaan. Alkuvuodesta 2021 luin B-Cure laserin tehosta haavojen hoidossa ja tilasin laitteen, vaikka epäilinkin sen tehoa. Hoidimme haavoja 2 min. päivässä ja jo kahden viikon kuluttua ne paranivat ja päälle kasvoi rupi. Laite on hyvä! 

Merja Sjöman, Vantaa 

Suomessa B-Cure laser on käytössä kipuklinikoilla, fysioterapeuteilla, haavahoidossa ja jo yli 1000:ssa kodissa.

Helppokäyttöinen B-Cure laser on saatavana ammattilais- ja kotikäyttöön. Laite on myös vuokrattavissa. Hinta alkaen 565,-, vuokra 140,- Kivunlievitys perustuu kivun lähteen parantamiseen, joten aluetta hoidetaan laserilla kuurinomaisesti. Yliannostusriskiä ei ole. Tunnettuja vasta-aiheita ei ole. Huoltovapaasti n. 30 000 hoitokertaa. 

LÄÄKKEETTÖMÄT KIPULAASTARIT

Lääkkeettömän kipulaastarin lievitys paikalliskipuun perustuu ihmiskehon omien lämpö ja infrapunasäteiden heijastamiseen. Kivun lievittyminen alkaa usein muutamissa minuuteissa. Laastari pysyy paikallaan 5 päivää ja kestää suihkun. Nivel- ja lihaskipuihin saatavana 8 eri mallia, 3 tai 8 kpl paketeissa. Hinta alkaen 18,90/kpl. Myös kuukautiskipuihin. 

Reima Halli Kelloseppä 

Olen aina ollut aktiivinen eri urheilulajien harrastaja. Ajan myötä on vanha urheiluvamma olkapäässä alkanut vihoittelemaan ja haitannut yöuniani ja liikkumistani. Olin aluksi epäileväinen laastarin tehon suhteen, mutta nyt olen vakiokäyttäjä. Suosittelen! 

Sirkka Mäkelä Hammaslääkäri 

Olen pitkään kärsinyt nivelrikon aiheuttamista kivuista olkapäässäni, sormissa ja polvessa. Olen koittanut lievittää kipua kipulääkkeillä ja geeleillä, mutta mikään ei ole toiminut niin hyvin kuin nämä laastarit! Ihana nukkua ilman kipua. 

Lisää käyttäjäkokemuksia, tietoa tuotteista, kliinisiä tutkimuksia ja nettikauppa 
www.terveystekniikka.fi 
puh. 045 609 9000 Kevät ja elämykset