Harju Elekter Oy on kehittänyt ja valmistanutsähköisen liikenteen latausratkaisuja yli kymmenen vuoden ajan. Juuri lanseerattu ElektrA-tuoteperhe vastaa kasvavan käyttäjäkunnan kaikkiin tarpeisiin kohteen laajuudesta riippumatta. Nykyään laadukas ja skaalautuva sähköajoneuvon latausjärjestelmäon hankittavissa hyvinkin kohtuullisella investoinnilla esimerkiksi olemassa olevaa lämmitysinfraa hyödyntämällä.

”Yli kymmenen vuoden työ sähköajoneuvojen latausratkaisujen eturintamassa ohjelmistokumppanimme IGL:n kanssa on johtanut siihen, että voimme varmistaa asiakkaillemme laadukkaan, kotimaisen työn ja modernit, älykkäät latausratkaisut” sanoo myyntipäällikkö Anu Rantala, joka vastaa latausjärjestelmien kehityksestä Harju Elekterillä.

”Uuden ElektrA-tuoteperheen kehityksessä onkin hyödynnetty kaikki vuosien varrella kerrytetty osaaminen tyydyttämään vaativienkin kohteiden tarpeet. Täyden palvelun sähkö- ja automaatiotalona pystymme toimittamaan isot kohteet kokonaislaitetoimituksina sisältäen esimerkiksi kuormanhallintakeskukset, kuten pääkaupunkiseudun isoissa kauppakeskuskohteissa Redissä ja Triplassa, joiden projektit toteutimme avaimet käteen-toimituksina”.

Yritys toimittaa ajoneuvojen latausjärjestelmiä ja -laitteistoja eri kokoisille toimijoille. ”Toimituksemme skaalautuvat yksittäisistä latausasemista aina suuriin latauskenttiin. Oleellista on kartoittaa lataustarve, jotta hankittava latausjärjestelmä on mitoitettu järkevästi”, Rantala lisää. ”Oman suunnittelu- ja valmistustyömme lisäksi käytämme myös merkittävissä määrin kotimaisia raaka-aineita ja toimittajia. Samalla päästään askel lähemmäksi ilmastotavoitteiden saavuttamisessa.”

harjuelekter.fiTeknologia- ja teollisuusratkaisut