Moni teollisuuden toimija on siirtynyt reaktiivisesta kunnossapidosta proaktiivisuuteen Caverionin kumppanina. Sen digitaaliset ratkaisut edistävät tiedolla johtamista, mikä lisää tuotanto- ja energiatehokkuutta sekä pidentää laitteiden ja prosessien elinkaarta.

Annetaan tulosten puhua. Eräs teollisuusasiakas vähensi tuotantolinjansa hukka-aikaa ja paransi tehokkuutta kymmeniä prosentteja Caverionin digitaalisten työkalujen avulla.
Kunnossapitoyhtiöllä on vahvaa näyttöä yhteistyöstä muun muassa Fortumin, Metsä Fibren ja Orionin kanssa. Caverion on Suomen suurin teollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalvelujen tarjoaja, joka on kehittänyt digitaalisia palveluita jo vuosikymmenen ajan.

Palvelut hyödyntävät asiakkaan prosessista kerättävää dataa, big data -analytiikkaa ja koneoppimismenetelmiä. ”Meillä on 220 suunnittelijaa ja asiantuntijaa, joilla on syvää osaamista eri teollisuusympäristöistä. Tarjoamme palveluitamme kaikille teollisuudenaloille ja pystymme hyödyntämään yhdelle alalle kehittämiämme ratkaisuja toisissa,” kertoo teollisuuuden myynti-, markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Rauvanto.

TIETOA TAPAHTUMISTA 24/7

”Ratkaisujemme avulla asiakkaat saavat uutta ja tarkempaa tietoa siitä, mitä tuotantolinjoilla, laitteissa ja prosesseissa tapahtuu 24/7. Perinteisin menetelmin tapahtumia on vaikea hahmottaa, hallita ja ymmärtää”, jatkaa digitaalisten ratkaisujen ja palveluiden myynnistä vastaava Tuomas Uusitalo. ”Kun vikaantumiset nähdään ennen kuin ne tapahtuvat, toimenpidepäätökset voidaan tehdä ajoissa. Proaktiivisuus tehostaa tuotantoa sekä tekee siitä turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää.”

 

”Meillä on 220 suunnittelijan ja asiantuntijan organisaatio, jossa on syvää osaamista eri teollisuusympäristöistä.”

 

Caverion toteuttaa myös etälaitoskonsepteja, jotka mahdollistavat laitoksen tai useidenlaitosten etäoperoinnin keskitetysti vaikka Suomen ulkopuolella. ”Kunnossapidon digitalisaatio on kuin juna, johon kaikki teolliset toimijat hyppäävät mukaan jossain vaiheessa. Mitä nopeammin sen tekee, sitä nopeammin voi viedä muutoksen käytäntöön ja saavuttaa hyötyjä. Caverionilla on paljon kokemusta konsultoinnista ja toteutuksista, joten autamme mielellämme”, Rauvanto toteaa.

www.caverion.fiTeknologia- ja teollisuusratkaisut