Elinvoimainen teollisuustoiminta tarvitsee tuekseen luotettavat laitteet ja palvelut. Mittausteknologian  saralla WIKA:ssa yhdistyy huippuluokan mekaaninen osaaminen, nykyaikaiset digitaaliset ratkaisut ja erilaisiin asiakastarpeisiin räätälöidyt palvelukokonaisuudet.

WIKA tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ja palveluita valmistavan ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Kyse voi olla pelkästä  mittarien uusinnasta, vanhojen mittarien huollosta ja kalibroinnista tai vielä laajemmista palveluista.

”Tarvittaessa huolehdimme asiakkaiden mittaustarpeista koko heidän toimintansa elinkaaressa, jolloin he voivat keskittyä rauhassa ydintoimintaansa ilman pelkoa suunnittelemattomista katkoista tai muista ongelmista”, toimitusjohtaja Tapio Moisio WIKA Finlandilta kertoo.

KANSAINVÄLINEN ORGANISAATIOUUDISTUS PARANTAA PALVELUKYKYÄ

Koronapandemian aikana WIKA:lla on käytetty aikaa organisaation uudistamiseen asiakkaiden parhaaksi. Suurin muutos on ollut toiminnan uudistaminen maayhtiövetoisuudesta maarajat ylittäviin liiketoiminta-alueisiin.

”Sen myötä palveluliiketoimintamme ja asiakkaiden elinkaarenhallinta on entistä parempaa. Käytännössä meillä on Suomessakin aiempaa leveämmät hartiat pohjoismaisten resurssien kautta, mikä tarjoaa tarjoaa meille kyvyn hoitaa kaikista suurimmatkin kokonaisuudet yhä vain paremmin”, Moisio taustoittaa.

WIKA:n tavoitteena on olla osaltaan mahdollistamassa yhteiskuntaa muuttavien innovaatioiden syntyminen tarjoamalla mittausalan parasta osaamista valmistavalle ja prosessiteollisuudelle.

”Meiltä löytyy asiakkaiden tarpeisiin sopivat ratkaisut yksittäisistä mittalaitetoimituksista elinkaaripalveluihin, sisältäen digitaalisia palveluita kuten IIOT-ratkaisuja tai vaikkapa laitteiden huoltoa ja kalibrointia. Asiakas päättää missä laajuudessa meitä tarvitaan, ja me tarjoamme nämä palvelut helposti, mielekkäästi ja kustannustehokkaasti”, Moisio summailee.

WIKA FINLAND OY
Vuonna 1946 perustettu WIKA on mittausteknologian globaali edelläkävijä, jonka toiminnassa huippuluokan mekaniikan osaaminen yhdistyy moderneihin digitaalisiin ratkaisuihin ja asiakkaan tarpeisiin sopiviin palveluihin yksittäisistä laitetoimituksista aina mittaustarpeiden elinkaaripalveluihin. WIKA palvelee kaikkia valmistavan ja prosessiteollisuuden toimialoja.

www.wika.fi

 Teknologia- ja teollisuusratkaisut