Läpinäkyvät lasiseinät ovat nousseet suosituksi sisustusratkaisuksi paitsi esteettisyytensä, myös käytännöllisyytensä vuoksi. Lasiseinien avulla kotien pohjaratkaisuja voidaan päivittää toimivammiksi.

Monessa kodissa tuskaillaan saman ongelman kanssa: huoneita tarvittaisiin aina yksi enemmän. ”Neliöt loppuvat kesken, kaikille lapsille ei ole omaa huonetta ja etätyöt joudutaan tekemään keittiön pöydän ääressä”, toteaa Mirror Linen markkinointipäällikkö Johanna Hänninen. Moni kaipaa kotiin toimivampia tilaratkaisuja, mutta isoon remonttiin ryhtyminen on monesti liikaa kiireisen arjen keskellä. Lisähuoneen voi kuitenkin toteuttaa helpomminkin ja vieläpä kauniisti lasiseinällä.

Lasiseinän avulla isomman tilan, kuten olohuoneen tai makuuhuoneen, voi rajata erillisiksi tiloiksi. Kirkkaat lasielementit säilyttävät kokonaisuuden yhä avarana ja valoisana, mutta tuovat kuitenkin sopivasti yksityisyyttä ja järjestystä tilojen välille. Lasiseinäratkaisulla olohuoneen nurkkaan voi helposti toteuttaa vaikkapa etätyötai harrastenurkkauksen, tai erottaa isomman makuuhuoneen kahdeksi pienemmäksi huoneeksi. Lasiseinä taipuu monenlaisiin toteutuksiin: se voi olla täysin kiinteä tilanjakaja, tai lasielementit voivat olla liikkuvia liukuovia. Usein toteutus on näiden kahden yhdistelmä.

Lasiseinä on sisustuksellisesti näyttävä ratkaisu verrattuna normaalisti seinällä ja ovella suljettuun tilaan. Lasiseinä toimii sisustuksessa katseenvangitsijana, ja sen huomaa taatusti jokainen vieras. ”Lasiseinän etuna on sen tuoma tilantuntu, sillä läpinäkyvä lasipinta säilyttää tilan avarana ja ilmavana”, Hänninen huomauttaa. Kevyet ja klassisen kauniit lasiseinät ovat lunastaneet paikkansa tämän hetken sisustustrendeissä, ja sisustajien suosikiksi on noussut mustakehyksinen ruudukkolasiseinä.

Myös lasiseinät valkoisilla kehyksillä ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne sopivat täydellisesti vaaleampien sisustussävyjen ystäville. Mirror Linen lasiseinät ja tilanjakajat tehdään aina mittatilauksena ja suunnitellaan juuri tilaan sopiviksi. Mirror Line on kotimainen perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan Karijoella Etelä-Pohjanmaalla.

www.mirrorline.fiModerni koti Parempaa asumista