Damixa on tanskalainen keittiö- ja kylpyhuonetuotteiden huippubrändi, jonka todella monipuolinen värivalikoima, pysäyttävä design ja laaja kattaus erilaisia lisätarvikkeita ihastuttavat asiakkaita. Vuoden 2022 alusta sarja täydentää trendikkäillä altailla, ammeilla ja peileillä.

Damixa tunnetaan hana- ja suihkutuotteiden asiantuntijana, joka kulkee vahvasti sisustuksen viimeisimpien suuntauksien aallonharjalla. – Sarja vastaa asiakkaiden jatkuvasti uusiutuvaan trendikäsitykseen, kertoo Damixaa edustavan FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen.

Damixasta houkuttelevan valinnan tekevät todella kattavat tuotesarjat ja värivalikoima, josta löytyvät trendivärit, kuten mattamusta ja -valkoinen, kupari sekä messinki. – Suomalaiset ovat selvästi löytäneet sisustukseen värikylläisyyden ja rohkeammat kokeilut.

Varsinkin pientalorakentamisessa ja remontoinnissa väreillä pelataan nyt reilusti, Helminen toteaa. Damixan tuotteista löytyy myös valtava määrä erilaisia, ydintuotteiden kanssa samoja väriskaaloja edustavia lisätarvikkeita.

Halutessaan kylpyhuoneen hanojen kanssa voi siis sovittaa yhteen esimerkiksi pyyhe- tai wc-harjatelineet. Aiemmin funktionaalisista tiloista tuleekin yhä yksityiskohtaisemmin harkittuja.

Silhouet on linjakas ja monipuolinen

Damixan Silhouet-sarjan takana ovat palkitut tanskalaiset suunnittelijat Christina Halskov ja Hanne Dalsgaard.

– Muotokielen ja linjakkuuden lisäksi sarjan iso valtti on seitsemän eri värivaihtoehtoja täysiä sarjoja, johon kuuluvat esimerkiksi eri kokoiset hanat ja erilaiset ratkaisut keittiöön ja suihkutiloihin, Helminen kuvailee.

Ensi vuoden alussa Damixan mallisto täydentyy vielä ammeilla, altailla ja peileillä. Helmisen mukaan designajattelun keittiössä ja kylpyhuoneessa saakin siis pian vietyä vielä pidemmälle. – Esimerkiksi peilit alkavat olla todella kiinnostava alue, johon liittyy voimakkaasti myös valojen käyttö. Peileissä alkaa olla myös paljon teknisiä ominaisuuksia, kuten vaikkapa bluetooth-järjestelmiä. Uskomme, että uudet tuotteemme löytävät tiensä suomalaisten sydämiin, hän summaa.

www.moraarmatur.fiModerni koti Parempaa asumista