Satakuntalaisessa terveydenhuollossa alkoi uusi luku, kun Lääkärikeskus Karhulinna avasi ovensa Porissa. Asiakkaita palvelevat lääkärit lähes 30 eri erikoisalalta. 

Uusi satakuntalaisten lääkäreiden omistama Lääkärikeskus Karhulinna avattiin kesäkuussa 2021 asiantuntijakeskus BEPOPissa Porin keskustassa. Karhulinna tarjoaa kattavat palvelut yksityis- ja yritysasiakkaille. Erikoislääkäreitä on lähes 30 erikoisalalta, yleislääkärin tai oman työterveyslääkärin vastaanotolle pääsee nopeasti, ja alkusyksystä aukesi myös hengitystieinfektioiden vastaanotto. 

Paikallisuus, asiakaskeskeisyys ja helposti lähestyttävät, laadukkaat palvelut ovat uuden lääkärikeskuksen avainarvoja. Yritys on innoissaan voidessaan tuottaa hyvinvointia Satakuntaan – satakuntalaisille ihmisille ja yrityksille. Kaikki päätökset tehdään paikallisesti ja hankinnoissa käytetään kumppaneita lähialueelta. 

”Rakkaus kotimaakuntaan näkyy myös Karhulinnan asiantuntijoissa. Koossa on rautainen kattaus satakuntalaislähtöisiä lääketieteen ammattilaisia, joiden monipuolinen osaaminen on kaikkien asiakkaidemme käytössä”, Lääkärikeskus Karhulinnan toimitusjohtaja Kimmo Aho kertoo. 

Kattavat palvelut saman katon alta 

Lääkärikeskus Karhulinnassa asiakas saa kaikki hoitoketjunsa palvelut saman katon alta. Yleislääkärin vastaanotolla asiakkaat pääsevät hoitoon nopeasti joka arkipäivä, hengitystieinfektioiden vastaanotto taas palvelee esimerkiksi koronatestien ja matkustajatodistusten merkeissä. 

Erikoislääkäripalveluiden luettelo on pitkä: palvelutarjontaan kuuluvat muun muassa gastroenterologia ja -kirurgia, ihotaudit ja allergologia, kardiologia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, käsikirurgia, lastenkirurgia, naistentaudit, neurologia, ortopedia, psykiatria ja monet muut. Tänä syksynä valikoima täydentyy fysiatrialla, reumatologialla ja geriatrialla. Monipuolisten diagnostiikkapalveluiden ansiosta laboratoriotutkimukset ja kuvantamiset onnistuvat usein samalla vastaanottokäynnillä. Työterveyspuolella Karhulinnan kokeneet ammattilaiset tuntevat hyvin asiakkaansa ja eri aloihin liittyvät erikoistarpeet. 

Ajanvaraus toimii helposti netissä ja puhelimitse. Nettiajanvarauksen löydät verkkosivuilta osoitteesta laakarikeskuskarhulinna.fi. Puhelinajanvaraus on avoinna ma–pe kello 8.00–18.00 numerossa 02-724 8000. Satakunnan Parhaat