Olli Johan Lindroos on avannut Porin keskustaan ateljén, jossa pääsee seuraamaan lähietäisyydeltä kultaseppien työskentelyä. 

Vuoden Kultaseppä nimettiin vuoden alussa historiallisesti toista kertaa samaan perheeseen. 15 vuotta sitten tunnustuksesta sai isä Esko ja tänä vuonna poika Olli Johan Lindroos. Ollin intohimoa ruokkivat iloiset asiakkaat ja filosofiassa painottuu alkuperäisen muotoilun kunnioitus: “Koruihin liittyy valtavasti tunteita ja muistoja, joita tulee vaalia, kun sormusta jalostetaan esimerkiksi seuraavalle sukupolvelle.” 

OJL Originals -trilogian kaksi kolmesta kokoelmasta on voittanut Vuoden kaunein sormus -tittelin, Lumi 2012 ja Kide 2018. Kolmas oli kymmenen finaalissa vuonna 2018, ja tänä vuonna kilpailuissa on mukana kaunis puhdaslinjainen, täyteläinen ja karäktääriltään kansainvälisen muotoinen sormus. 

“Viehättävät sormukset ovat yhteensopivia nyt ja tulevaisuudessa eli ne kestävät aikaa. Kokoelma on jalostettu yhdestä uniikista sormuksesta ja nyt OJL-trilogian sormuksista voi koota tuhansia yhdistelmiä, jotka sopivat täydellisesti yhteen”, Olli pohtii. 

OJL originals -sormukset syntyvät uudistetussa Olli Johan Lindroos Ateljéssa Porissa. Neljän kultasepän tarkkaa työskentelyä voi seurata lasiseinän takaa. 

“300 neliön Ateljé on korupajanähtävyys Porin keskustassa. Tervetuloa seuraamaan, Kuinka viikkojen saatossa korut hioutuvat!” 

Ateljé osoitteessa: Itäpuisto 7, Pori 

Lisää tietoa ja Digital Showroom verkossa osoitteessa ojl.fi Satakunnan Parhaat