Perinteisesti kiinteistöistä kerätty data on teknistä tietoa kuten energiankulutusseuranta ja kulunvalvonta. Analysoidulla kiinteistön tiedonhallinnalla ymmärretään entistä paremmin tilan käyttäjiä ja toimintaympäristöä. 

Kiinteistöstä kerättävällä tiedolla muutetaan jopa tilojen liiketoimintaa. Kun ymmärrys tilojen käyttäjistä ja käyttöasteesta on reaaliaikaista, voidaan käyttäjien tilavarauksia ohjata. Kiinteistön siivous hoidetaan varaustilanteiden mukaan joustavasti. Tilahinnoittelun muutokset tehdään käyttöasteen mukaan. Näin kiinteistön analysoitu tieto palvelee kiinteistön omistajaa ja käyttäjiä näppärästi. 

Integroidut järjestelmät 

e-Tila Kiinteistönhallintajärjestelmä yhdistää eri järjestelmien rajapinnat käyttäjäystävällisesti. Tilojen käyttöasteen väheneminen mahdollistaa kiinteistön liiketoiminnan

uudelleenarvioinnin. Neuvotteluhuoneesta majoitustila, jonne varausjärjestelmästä voi tilata ilta- ja aamupalat catering-yritykseltä. 

”e-Tilasta kerättyä dataa voidaan hyödyntää tila- ja toimintamuutoksiin. Lyhytaikaiset tilavuoraukset etätyöpisteeksi ja palveluntarjoajien lisämyynti vuokraajille vaikkapa kuntosalipalveluna, tuovat uutta liiketoimintaa tilojen vajaakäytölle”, toimitusjohtaja Pasi Nurmela Seniortekiltä kertoo. 

Henkilöturvajärjestelmä asiakastilanteisiin 

Kiinteistönhallinnassa myös tilojen käyttäjät ovat turvassa. Työntekijöille räätälöity e-Tilat-alusta taipuu matalan kynnyksen turvaksi kutsu- ja hälytyssovelluksella. 

”Henkilöturvajärjestelmä on puhelimeen tai läppäriin ladattava sovellus, josta henkilön ilmoitus menee suoraan turvaringille, vahtimestarille tai vartiointiliikkeelle. Tilanteen ei tarvitse olla vakava, kun lähettää palvelukutsun vaikkapa aulaemännälle. Toisen henkilön paikalle tulo rauhoittaa jo tilannetta”, Nurmela kuvailee. 

Älykäs kiinteistönhallintajärjestelmä suojaa ja turvaa tilassa ja ajassa niin henkilöä kuin omaisuutta. Kiinteistönhallintajärjestelmien keräämää arvokasta tietoa hyödyntämällä ollaan askeleen edellä turvatussa toimintaympäristössä. 

Seniortek 

on suomalainen turvallisuusalan korkean teknologian laitteiden kehittäjä ja palveluntoimittaja. Yhdistämällä teknologian ja muotoilun Seniortek rakentaa ihmisläheisiä ratkaisuja turvalliseen elämään ja ympäristöön. Vuonna 2005 perustetulla yrityksellä on yli 18 patenttia. 

Soita +358 44 540 0451 | sähköpostia: myynti@seniortek.fi | Laajakaista 3 D, Rovaniemi | seniortek.fi Edelläkävijät 2021 Menestyjät Tulevaisuuden Suomi