Erikoispehmeä ja joustava kenkä voi olla myös erittäin hyvän näköinen. Helposti jalkaan sujautettavien Rieker-kenkien tärähdyksiä vaimentavat ominaisuudet vähentävät jalkoihin ja kroppaan kohdistuvaa rasitusta. Syys- ja talvimallistossa on huomioitu myös kosteussuojaus ja lisälämpö. 

Perheyhtiö Rieker on Euroopan suurimpia kenkävalmistajia, ja tuotantoa tehdään jo viidennessä sukupolvessa. Rieker myös suunnittelee kaikki valmistamansa kengät. Tämä saksalainen laatumerkki on saavuttanut kulttimaineen ja sen trendikkäät kenkämallistot ovat erittäin monipuoliset. Kevyet kengät näyttävät hyviltä ja ennen kaikkea tuntuvat mukavilta. 

Hyvä kenkä on myös helppo pukea jalkaan 

”Joustavat ja pehmeät kengät on helppo pukea ja niillä on miellyttävä kävellä erilaisilla pinnoilla, sillä niissä on sopivan tilava lesti sekä tärähtelyä vaimentava pohjan rakenne”, kertoo myyntiedustaja Tomi Koski Cicom Oy:stä. 

Riekerin miesten ja naisten monipuolisista mallistoista löytyy jokaiselle sopiva ja mieluinen jalkine hyvällä hinta-laatusuhteella. ”Nilkkurit, pukukengät, kävelykengät, tennarimaiset kävelykengät paksuine ulkopohjineen… valinnanvaraa on leveämpäänkin jalkaan.” Naisille löytyy myös Remonte-mallisto, joka valmistaa suurimman osan jalkineista aina kokoon 45 asti. 

Hyvinvoivat jalat, kevyempi askel 

Hyvän kengän merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä märät, kylmät, puristuksissa kärvistelevät jalat saavat koko olon tuntumaan huonolta. ”Rieker käyttää monissa malleissaan kosteudelta suojaavaa Riekertex-kalvoa ja esimerkiksi lampaan villasta valmistettua vuorta. Jaloilla pitää olla hyvät oltavat, jotta jaksaa seistä, liikkua ja painaa koko päivän ja saapua hyvällä mielellä perille! ” 

rieker.com -sivustolta voit myös etsiä sinua lähimmän myymälän. Tutustu myös remonte.com–sivustoon.Vastuullisuus