ABAX Finland on tuonut markkinoille uutuuden, joka mullistaa kalustovastaavien ja koneista, ajoneuvoista ja työkaluista koostuvien kalustojen omistajien arkipäivän. ABAX Smart Connect on kalustonhallintajärjestelmä, jota käytetään valmistajan asentamaa telematiikkaa sisältävän kaluston hallintaan. 

”ABAX on ensimmäinen yritys, joka tarjoaa yrityksen koko kaluston paikannuksen ja seurannan mahdollistavan ratkaisun yhdellä sisäänkirjautumisella. ABAX Smart Connect on uusi ominaisuus kaluston hallintajärjestelmäämme, jolla pyritään helpottamaan yritysten arkea. Kyseessä on uniikki, laitevapaa ratkaisu, joka yhdistää kaikki koneet yhdelle alustalle”, ABAX Finlandin Commercial Director Olli Oivanen kertoo ja jatkaa: 

”ABAX Smart Connect selkeyttää kaluston hallinnointia. Avoimien ohjelmointirajapintojen avulla voidaan hakea saatavilla olevia tietoja kaikenlaisista työkoneista valmistajasta riippumatta eikä uusia laitteita tarvitse asentaa.” 

Täydellinen yleiskatsaus koko kalustoon reaaliaikaisella karttapohjalla 

Oivanen sanoo, että yrityksillä on usein käytössään monien eri konevalmistajien paikannusjärjestelmiä, sekä luonnollisesti useita eri kirjautumistunnuksia. 

ABAX Smart Connectissa yhdistyy konevalmistajasta riippumatta kaikki oleellisimmat datapisteet vertailukelpoisiksi
raporteiksi. Tämän avulla on helppo seurata kaikkia projekteja riippumatta siitä, minkä konevalmistajan
kalustolla yrittäjä niitä toteuttaa.

– Kun yrittäjä joutuu kirjautuminen päivittäin useisiin eri kalustonhallinnan järjestelmiin, niin kerättyjen tietojen yhdistäminen vie paljon aikaa ja vaatii manuaalista työtä. Tämä vaikeuttaa todellisen polttoaineenkulutuksen, käyttötuntien ja käyttöasteiden seuraamista. Yhdistämällä kaikki koneet ABAX Smart Connectiin, käyttäjällä on aina täydellinen yleiskatsaus koko kalustoon reaaliaikaisella karttapohjalla. 

Yhdellä kirjautumistunnuksella, yhdellä reaaliaikaisella kartalla ja yhdellä raporttikokoelmalla asiakas voi käyttää kaikkia koneiden ISO-standardisoituja tietoja helposti ja nopeasti myös mobiililaitteilla. Kaikki ISO 15143-3 AEMP-standardisoidut tiedot sulautuvat yhteen käyttöliittymään, ja se on heti käyttövalmis, ilman paikantimen asennuksen aiheuttamaa seisonta-aikaa. 

Abax Finland Oy 

  • ABAXilla työskentelee 350 työntekijää myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa, teknisessä tuessa, hallinnossa, laadunvalvonnassa ja tuotekehityksessä. 
  • Päätoimipisteemme sijaitsevat Norjassa, muut toimipisteemme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Englannissa. 

Lisätietoja: www.abax.com/fiKuljetus & Logistiikka