Perinteikäs Turun Vapaavarasto on luotettava ja moderni varastointi- ja logistiikkaketjun kumppani. Digitalisaation myötä sen asiakkaat voivat hoitaa varastointiprosessia itse tai ulkoistaa koko ketjun. 

Turun Vapaavarasto tarjoaa asiakkailleen entistä uudemmat ja tuottavammat tavat sekä järjestelmät varastointipalveluihin ja logistiikkaan. Digitaalisen transformaation myötä varastoinnin fyysiset rajat poistuivat. 

”Asiakkaidemme käytössä on ilmainen extranet, jolla voi ilmoittaa saapuvat sekä lähtevät kuljetukset ja tarkastaa oman tilin varastosaldon ja -tapahtumat helposti vaikka älypuhelimella”, toimitusjohtaja Stefan Lindström kuvailee. 

Hyötyä ulkoistamisesta 

Yrityksen toiminnanohjaus- ja varastojärjestelmä on integroitavissa asiakkaan järjestelmiin aina verkkokauppaa myöten. Joustava 3PL-konsepti mahdollistaa koko logistiikkaketjun ja varastoinnin ulkoistamisen. 

Turun Vapaavarasto pystyy hallinnoimaan asiakkaan verkkokauppaa siitä hetkestä, kun tieto ostoksesta tulee. Se kerää, pakkaa, varastoi ja hoitaa tuotteet perille. 

”Jos varastointi ei kuulu yrityksesi ydinliiketoimintaan, sen ulkoistamisen hyödyt kannattaa ehdottomasti selvittää”, Lindström sanoo. 

Mottona asiakaslähtöisyys 

Turun Vapaavaraston palveluita ja järjestelmiä kehitetään ja räätälöidään koko ajan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

”Pystymme järjestämään äkilliset muutokset helposti ja rakentamaan nopealla aikataululla suuriakin konsepteja järkevään hintaan. Haluamme olla Suomen innovatiivisin logistiikkakumppani.” 

Osana Turun Satama Oy:n konsernia vapaavaraston aidattu ja ympärivuorokautisesti vartioitu kenttäalue tarjoaa turvallista varastointia hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

”Meillä ei ole pääkaupunkiseudun ruuhkia, joten tavaran kuljettamisessa meille ja meiltä eteenpäin säästää aikaa.” 

Turun Vapaavarasto 

www.turunvapaavarasto.fi 

  • Perustettu 1964 
  • Työntekijöitä 17, asiakkaita yli 100 
  • Kokonaispinta-ala 28 hehtaaria 
  • Katettua varastotilaa 30 000 m2 
  • Veroton alkoholivarasto 
  • Valviran ja tullin hyväksymä varastoija 


Kuljetus & Logistiikka