Suomalaisen teollisuuden menestys ja metallipajojen ulkomaankaupan toimivuus rakennetaan myös toimivilla kuljetuksilla. Kokenut kansainvälinen kuljetuskumppani on avainasemassa, kun halutaan menestyä ulkomaankaupassa. 

”Kuljetuskapasiteettimme ja -kalustomme ovat suuren yrityksen, mutta toimintatapamme ovat kuin pienellä yrityksellä: ihmisiä ei ole piilotettu puhelinvaihteen taakse vaan kaikkien puhelinnumerot löytyvät suoraan verkkosivuilta.” Commercial Director, Jorma Kivistö

Painesäiliöitä Kiinaan, generaattoreita Saudi-Arabiaan, työveneitä Australiaan, ympäristöteknologiaa Persianlahdelle. FREJA Transport & Logisticsin Commercial Director Jorma Kivistö tuntee suomalaisen teollisuuden tavara- ja tuotantohyödykkeiden vientimaailman. Kokemusta on myös kaivosteollisuuden, metsätyökoneiden ja nostureiden kansainvälisistä kuljetuksista. 

”Nyt kuljetusmarkkinassa puretaan paineella tavaraa maailmalle. Varsinkin ympäristöteknologiaratkaisuja viedään nyt eri puolille maailmaa.” 

Kivistön mukaan FREJAn vahvuus kuljetus- ja huolintayrityksenä on yksiselitteisesti asiantuntijuudessa ja henkilökohtaisessa palvelussa. 

”Frejalaisilla on pitkä kokemus suomalaisen teollisuuden palvelemisesta ja ymmärrys eri teollisuuden kuljetustarpeista sekä erilaisten tuotteiden, laitteiden ja koneiden erityisvaatimuksista.”

Moderni ja innovatiivinen kuljetuskalusto 

Suomessa FREJA on kuljetusmuototarjoamaltaan ja kapasiteetiltaan suuri toimija kansainvälisissä kuljetuksissa, mutta yrityskulttuuriltaan FREJA on läheinen ja ketterä palveluyritys. Moderni ja innovatiivinen kalusto yhdistettynä koko Euroopan kattavaan partneriverkostoon tekee kuljettamisesta kustannustehokasta ja reagoinnista nopeaa. 

”Trailereissa on kattava valikoima kaappitrailereista pressutrailereihin, joissa koko pressusivu saadaan auki ja näin lastaus ja purku nopeutuu”, Kivistö antaa esimerkin. 

Merikuljetuksissa läheiset suhteet varustamoihin auttavat löytämään oikeat ratkaisut haastavampiin kuljetuksiin ja toimeksiantoihin. Myös mahdollisuus joustavaan raportointiin ja seurantaan on FREJAn vahvuuksia. 

”Meillä on vahva operatiivinen osaaminen ja toimintamalli. Samat, kokeneet kuljetusammattilaiset hoitavat samojen asiakkaiden kuljetuksia ja toiminnot tehostuvat myös tämän kautta.” 

Tutustu tarkemmin: www.freja.comKuljetus & Logistiikka