Lumme Energian uusi Energiajohtaja-palvelu auttaa yrityksiä laatimaan tiekartan kohti hiilineutraalimpaa ja kustannustehokkaampaa liiketoimintaa yhden luukun periaatteella. 

Energia-alan murros laittaa yritykset sekä niiden hajautetut energianhallintaresurssit ja -järjestelmät koville. Lumme Energia on kehittänyt yhdessä tytäryhtiönsä Solarigon kanssa Energiajohtaja-palvelun, jonka avulla yritys voi askel kerrallaan pienentää päästöjä, saavuttaa hiilineutraaliuden, lisätä energia- ja kustannustehokkuutta sekä parantaa kannattavuutta. 

”Ensimmäinen askel voi olla sähkösopimus, jolla alkaa käyttää uusiutuvilla energianlähteillä tuotettua sähköä. Joku toinen yritys voi taas haluta mitata hiilijalanjälkensä ja sen tiedon pohjalta viedä ilmastovastuullisuutta eteenpäin. Meiltä saa myös muun muassa toimitilojen energiatehokkuuskartoituksia, aurinkosähköjärjestelmiä ja sähköautoille latausratkaisuja. Energiajohtaja on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa tarjoamme asiakkaalle palveluita, kumppanuutta ja energia-alan osaamista yhdeltä luukulta”, kertoo Lumme Energian myyntijohtaja Jani Pääkkönen. 

Nykytilanteen kartoitus tärkeää 

Jotta yritys voi muuttaa toimintaansa vähäpäästöisemmäksi ja kustannustehokkaammaksi, on ensin kartoitettava nykytilanne. ”Energiajohtaja-palvelussa olevan Energianavigaattorin avulla asiakas pystyy ymmärtämään nykytilansa, eli missä energiaa kuluu ja missä päästöjä syntyy. Ennen kaikkea asiakas saa tietää, mistä löytyy säästöpotentiaalia. Tiedolla johtamalla pystyy tekemään oikeita päätöksiä ja investointeja”, jatkaa Pääkkönen. 

Suur-Savon Sähkö -konserniin kuuluva Lumme Energia on Suomen neljänneksi suurin energiayhtiö, jonka juuret löytyvät Järvi-Suomesta ja Kainuusta. Yhtiöllä on reilusti yli 300 000 sähkösopimusta, joista yli 33 000 on yritysasiakkaita. 

”Olemme kokonaisvaltainen energia-alan kumppani, joka tuottaa asiantuntijapalveluita ihmiseltä ihmiselle. Aiomme olla Suomen asiakaskeskeisin, luotettavin ja nopeimmin kasvava palveluyhtiö vuoteen 2025 mennessä”, Pääkkönen kiteyttää. 

PS. Lumme Energian verkkosivuilta on ladattavissa hiilineutraaliusopas, joka tarjoaa yrityksille konkreettisia työkaluja ilmastokuorman pienentämiseen. 

lumme-energia.fi | solarigo.fiKuljetus & Logistiikka