”Minulla on hyvin rasvoittuva sekaiho ja taipumusta epäpuhtauksiin. Olen aiemmin testannut erilaisia tuotteita laidasta laitaan, luksustuotteista markettituotteisiin. Mikään ei oikein ole toiminut, en ole huomannut selkeää vaikutusta tai löytänyt luottotuotteita. Sen takia käytössä onkin ollut vähän mitä sattuu. 

Janika, tyytyväinen asiakas vuodesta 2020

Viime vuonna ystäväni, jolla on hyvin samankaltainen iho, antoi minun testata omaa Saaren Taika Spot Control tehovoidettaan. Laitoin sitä illalla yhden näpyn päälle ja aamulla se oli poissa. Olin vaan, että wow, onpa hyvää tavaraa! 

Innostuin ja hankin itsellenikin samaa voidetta ja lisäksi teepuusaippuaa. Vähän aikaa sitten otin käyttöön myös Aktiivihiili & Savi kasvonaamion. Nyt kun olen löytänyt nämä tuotteet, en aio enää hankkia muita. 

Teepuusaippua jättää iholle ihanan puhtaan pinnan, mutta ei kuivata ihoa. Siitä on tullut ehdoton lemppari sekä nestemäisenä että palasaippuana, enkä voisi kuvitella olevani ilman sitä. 

Spot Control on ollut tosi hyvä täsmähoito epäpuhtauksille, käytän sitä itse etenkin leuan alueelle. 

Haluan pitää mahdollisimman hyvin ihosta huolta, mutta toisaalta arvostan helppoutta, Minusta ei olisi monen putelin toimenpiteisiin joka aamu, joten on hienoa löytää pari hyvää tuotetta, joilla pääsee eteenpäin. 

Lisäksi mielestäni on myös hyvä tiedostaa, että tervekin iho vaatii hoitoa. Uskon, että tuotteista on hyötyä myös niille, joilla ei ole iho-ongelmia.” 

Teepuusaippua 

on vegaaninen luomusaippua, joka sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti akneiholle, näppylöistä ja kutinasta kärsiville. Sisältää antiseptistä teepuun eteeristä öljyä, luomukookosöljyä sekä luomu extra-virgin oliiviöljyä. 

Spot Control tehovoide 

auttaa päihittämään näpyt luonnollisten öljyjen ja hedelmäyhdisteiden avulla. Ehkäisee tulehdusta sekä vähentää punoitusta ja turvotusta. Voide sisältää muun muassa tyrni- ja teepuuöljyä. 

Aktiivihiili & Savi kasvonaamio 

tukkeutuneille ihohuokosille on puhdistava naamio, joka sopii erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Aktiivihiili sekoitettuna kaoliinisaveen syväpuhdistaa ja auttaa silottamaan juonteita poistaen samalla lian ja ylimääräisen talin. 

Tutustu tarkemmin: www.saarentaika.comBlack Friday