FREJA Transport & Logistics oy on pystynyt omalla kattavalla kuljetuskapasiteetillaan paikkaamaan kansainvälisen logistiikan häiriötilanteiden vaikutuksia asiakkaidensa kansainvälisiin kuljetuksiin. 

Kun valitsee kansainvälisissä kuljetuksissa kumppaninsa huolellisesti, pääsee monessa asiassa helpommalla eivätkä takkuilevat globaalit toimitusketjut pääse häiritsemään liiketoimintaa. 

”Asiantunteva huolitsija pystyy huolellisella suunnittelulla ennakoimaan kansainvälisten kuljetusten kipukohtia ja huolehtii lähetyksen perille ilman viivästyksiä”, FREJA Transport & Logisticsin oy:n toimitusjohtaja Matti Urmas sanoo. 

Covid-19-pandemian vaikutukset huolinta- ja kuljetusalaan ovat olleet aika maltillisia, ja maantieliikenteessä pandemian vaikutukset ovat olleet suhteellisen vähäisiä. 

”Kuljettajille kuuluu iso kiitos, että tavarat liikkuvat näinkin sujuvasti varsinkin Euroopan unionin sisämarkkinassa”, Urmas sanoo. 

Matti Urmas, FREJA Transport & Logistics oy,
toimitusjohtaja

Kattava kuljetuskalusto 

Suomessa FREJA on kuljetusmuototarjoamaltaan ja kapasiteetiltaan suuri toimija kansainvälisissä kuljetuksissa, mutta yrityskulttuuriltaan FREJA on läheinen ja ketterä palveluyritys. Moderni ja innovatiivinen kalusto yhdistettynä koko Euroopan kattavaan partneriverkostoon tekee kuljettamisesta kustannustehokasta ja reagoinnista nopeaa. 

Vuoden 2021 keväästä lähtien FREJA on tarjonnut maantiekuljetusten, lento- ja merirahdin sekä vaativien projektikuljetusten lisäksi lämpötilasäädeltyjä maantiekuljetuksia. 

Luotettavuus korostuu poikkeusaikana 

Korona-ajan suurin vaikutus FREJAlle on ollut, että kuljetuskaluston käyttöaste on ollut korkea. Oma kattava kalusto on auttanut paikkaamaan merikonttikuljetusten vaikeaa tilannetta, kun tavaravirtojen määrät ovat suunnanneet enemmän Keski-Eurooppaan. 

Kattavat kuljetuspalvelut ovat myös yksi syy, miksi FREJAn liiketoiminnan positiivinen kehitys on jatkunut koko koronakriisin ajan. 

”Vahvuutenamme on osaava henkilökunta sekä se, että korkealuokkainen palvelumme toimii. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja uusista asiakkaista tulee usein pysyviä”, Urmas kiittelee henkilökuntansa suorituksia. 

Luotettavuus on nimittäin asiakkaille tärkein asia kansainvälisissä kuljetuksissa. Tavarat pitää saada ajallaan ja ehjänä määränpäähän. 

KANSAINVÄLINEN KULJETUSKUMPPANI 

Maantiekuljetukset 

  • Noin 850 pressutraileria ja noin 80 traileria lämpötilasäädeltyihin kuljetuksiin 
  • Kappaletavara 
  • Täys- ja osakuormat 

Meri- ja lentorahti 

Projektikuljetukset vaativiin erikoiskuljetuksiin 

Turku (pääkonttori), Kruunupyy, Vaasa, Vantaa, Linnankatu 90 D FI-20100 Turku 

@frejafinland | www.freja.fiMenestyjät