Ammattilaiset Avuksi on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka välittää uniikilla tavalla testaamaansa kotimaista ja ulkomaista vuokratyövoimaa useille eri toimialoille. 

Kotimainen henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin keskittynyt Ammattilaiset Avuksi Oy aloitti toimintansa tänä syksynä ja tavoitteena on kasvaa nopeasti uniikin konseptin avulla. 

”Vastauksena teknologiateollisuuden metallialan huutavaan osaajapulaan kehitimme yhteistyössä asiakkaamme Astex Engineering Oy:n kanssa Osaaminen varmistettu -toimintamallin. Pystymme testaamaan hitsaajien sekä koneistajien osaamisen käytännössä ja arvioimaan heidän asenteensa, koulutustarpeensa ja oppimiskykynsä. Asiakkaallamme on paremmat edellytykset keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen, palvella omia asiakkaitaan ja saada aikaan parempaa tulosta”, kertoo toimitusjohtaja Nina From yhdessä asiakkaansa yrittäjä Esa Astikaisen kanssa. 

From omaa yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen eri toimialojen liiketoiminnan kehittämistyöstä myös henkilöstöpalvelun parissa. Hän on kasvattanut erittäin laajat verkostot. ”Onnistumme löytämään eri aloille ammattitaitoista ja erittäin työorientoitunutta työvoimaa myös EU:n ulkopuolelta”, hän kertoo yrityksen vahvuuksista. 

Suomalaisyrityksissä on herätty pahenevan työvoimapulan myötä ulkomaisen työvoiman tarpeeseen. ”Työskentelemme koko alan eduksi ajaen positiivista asennemuutosta ulkomaisen työvoiman käytön suhteen. Kun työyhteisöön hyväksytään muualta tullut työntekijä, yritys kasvattaa asteittain myös tulevaisuuden henkilöstöpääomaansa”, From lisää. 

Lue lisää:avuksi.euMenestyjät