Suomen suurimmaksi kotiruoan verkkokaupaksi ponnahtanut Feelia Ruokakauppa toimittaa valmista kotiruokaa kotioville koko Suomeen. Verkkoruokakauppabuumissa yritys on löytänyt oivan markkinaraon. Kotimaiseen lähiruokaan vahvasti panostava Feelia Ruokakauppa tuo uutuutena kotoisilla resepteillä valmistettuja joulun perinneruokia. 

Lämmin, terveellinen arkilounas tai kiireiseen viikkoon maukas illallinen – Feelia Ruokakaupan valtti on laadukas kotiovelle toimitettava kotiruoka, jonka säilyvyyteen on panostettu. ”Feelia Kotiruokaboksit ovat kiireisen todellinen pelastus, mutta yhtä hyvin voit koota verkkokaupassamme mieleisesi tilauksen ja napata vielä tuunausvinkit mukaan”, kertoo suomalaisen Feelia Ruokakaupan FodNet Oy:n toimitusjohtaja Sanna Kittelä. 

Hyvää Suomesta, hyvää suomalaisille 

Feelia Ruokakauppa yhtiöitettiin omaksi yhtiökseen (FodNet Oy) toukokuussa 2021 ja sen tiimi koostuu Suomen johtavista ruoan verkkokaupan asiantuntijoista. ”Olemme mukavassa kasvuvauhdissa. Kotimaista valmista kotiruokaa halutaan ostaa myös laadun ja kotimaisen työn tueksi. Olemme huomioineet myös erikoisruokavaliota noudattavat”, Kittelä lisää. 

Feelia Ruokakaupan missio on helpottaa suomalaisten ruokailuja ja taata kaikille maukas, lämmin, nopeasti lämmitettävä valmis kotiruoka. ”Varsinkin lapsiperheet ovat löytäneet meidät, samoin vauvaperheille ostetaan palveluitamme esimerkiksi lahjaksi”, Kittelä kertoo. ”Tuotteemme sopivat niin työssäkäyville, opiskelijoille kuin senioreillekin. ” Ruokahävikki vähenee, kun annoskoot ovat valmiiksi suunniteltuja. Yhdestä 600g pakkauksesta syö kaksi aikuista hyvin, Kittelä kertoo eikä ruokaa mene hävikkiin. Jos annoksesta jää yli, ruoka säilyy avattuna jääkaapissa 3-5 vuorokautta. 

Toimituksia hoidetaan kylmäautoilla suoraan ovelle suurimmissa kaupungeissa ja postikuljetuksina myös maaseudun haja-asutusalueille. Toimituksia toimitetaan koko Suomen alueella. ”Ensi vuonna laajennamme suorakylmätoimituksia suurissa kaupungeissa ja pohjoiseen asti”, Kittelä sanoo. 

Jokaisella on tilanteesta huolimatta mahdollisuus lämpimään ja hyvään ruokaan joka ikisenä päivänä 

Kaikki eivät viihdy keittiössä, eikä aina ole aikaa miettiä mitä syötäisiin. Feelia Ruokakauppa on ratkaisu kaikille, jotka rakastavat hyvää ruokaa ja haluaa sen pöytään helposti. Ruoat sopivat myös koululaisten valmistettavaksi tai lasten kanssa yhdessä kokattaviksi. 

Yli 100 erilaista ruokavaihtoehtoa täydentää kotikokkien reseptipankkia ja tuovat vaihtelua ruokalistaan. Syötäisiinkö teillä tulevana sunnuntaina jotain parempaa ruokaa, jonka onnistumisesta ei tarvitse huolehtia ”Feelia Ruokakaupan ruoat ovat kuumennusta vaille valmiita, jolloin niiden valmistamisessa ei voi epäonnistua”, Kittelä kuvailee. 

Ovelle myös kotitekoinen jouluateria 

Feelia Ruokakauppa tarjoaa kuumennusta vaille valmiin kotiruoan lisäksi myös muita Fodelia-konsernin tytäryhtiöiden tuotteita, kuten Real Snacksin Oikia Sipsejä, Perniön Lihan liha- ja makkaratuotteita ja Pita-Leipä Oy:n pitaleipiä. ”Lanseerasimme lisäksi juuri jouluruokamme, kannattaa kurkata valikoimaa nettisivuiltamme feeliaruokakauppa.fi ja valita helpompi, kiireettömämpi joulu Feelia Ruokakaupan tapaan.” 

Tutustu tarkemmin: www.feeliaruokakauppa.fiMenestyjät