Walki tekee kestäviä materiaaleja vihreää siirtymää varten. 

Executive Vice President, Innovation and Business Development Annika Sundell.

Kaikkiin teollisuudenaloihin aina rakentamisesta elintarvikepakkauksiin kohdistuu painetta toteuttaa vihreä siirtymä. Materiaalien hankinnalla on merkittävä rooli teollisuudenalasta riippumatta. 

”Meidän tehtävämme on tarjota materiaaleja, jotka vauhdittavat jätteetöntä tulevaisuutta”, sanoo Walkin Executive Vice President, Innovation and Business Development Annika Sundell. 

Kaikki vaatimukset täyttävän materiaalin valmistukseen ei ole taianomaista reseptiä. Eri alat noudattavat erilaista sääntelyä, eikä tuotteiden toimivuus saa kärsiä, oli kyse sitten elintarvikkeiden pakkauksista tai rakennusten paloturvallisista materiaaleista. 

”Olemme järjestelmällisesti kehittäneet alustaa eri vaihtoehdoille, jotta asiakkaidemme olisi entistä helpompaa valita kestäviä ratkaisuja. Alustamme nojaa kolmeen peruspilariin eli uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin materiaaleihin, kierrätettäviin materiaaleihin ja biohajoaviin tai kompostoituviin materiaaleihin”, Sundell selittää. 

Vaikka elintarviketeollisuus on ollut huomion keskipisteenä kestävistä materiaaleista keskusteltaessa, myös esimerkiksi auto- ja rakennusteollisuus etsivät tapoja korvata nykyisiä materiaaleja kestävämmillä vaihtoehdoilla. 

”Näemme roolimme vihreän siirtymän mahdollistajana asiakkaillemme riippumatta siitä, millä alalla ne toimivat. Olemme järjestelmällisesti valmistelleet tarjontaamme tämän päivän ja huomisen kestävyysvaatimuksiin sopivaksi.” 

Walki 

Walki valmistaa kestäviä materiaaleja useille teollisuudenaloille, kuten elintarvikepakkauksiin, autoteollisuuteen, rakennusalalle ja jopa teräksenvalmistukseen. Walki työllistää 1400 ihmistä. 

Tutustu tarkemmin: www.walki.comMenestyjät