Toshiba HVAC Finland tuo maahan Toshiban lämpöpumppuja sekä antaa jälleenmyyntiketjulle parhaat mahdollisuudet laadukkaiden asennuksien ja hyvän asiakaspalvelun tarjoamiseen. Toshiban tuotteissa yhdistyvät asiakkaiden toivomat energiatehokkuus, asumismukavuuden takaaminen sekä poikkeuksellisen harkittu design. 

Maajohtaja Tuomas Talvon mukaan laaja tuotevalikoima ja kiinnostava, kehittyvä mallisto ovat edellytyksiä Suomessa menestymiselle. 

”Uusimpana olemme saaneet mallistoon design-ilmalämpöpumpun, joka on otettu ilolla vastaan. Se on kangaspäällysteinen ja siihen käytetyn kankaan voi valita sopimaan oman kotinsa sisustukseen”, hän kertoo. 

Toshiba Haori Design-ilmalämpöpumppu on voittanut tänä vuonna IF-muotoilupalkinnon ja sen elegantti muotoilu erottaa sen selvästi perinteisistä ilmalämpöpumpuista. 

Talvon mukaan designiin panostaminen onkin yksi alan tulevaisuuden suunnista. Se on myös ymmärrettävä trendi, koska kuluttajat kokevat lämpöpumpun ulkonäön usein sisustukselliseksi haasteeksi. 

Talvo näkee, että toinen alalla nähtävä suuntaus on kuluttajien mukavuudenhalun lisääntyminen. Kaikissa asuintiloissa kaivataan tasaista ja miellyttävää lämpötilaa, vuodenajasta riippumatta. 

”Esimerkiksi kerrostaloissa jäähdytyspuoli kasvaa ja siinä olemme ottaneet markkinassa ison tilan. Ihmiset haluavat, että niin kotona, kuin mökillä on aina juuri oikea lämpötila. Kuumien kesien myötä on jopa nähty, että vanhuksille kerrostaloasunnot voivat muuttua asuinkelvottomiksi ilman jäähdytystä”, hän mainitsee. 

Energiatehokkuus säilyy toki alan tärkeimpänä argumenttina vuosien läpi. 

”Teknisesti tärkein asia on tietenkin energiankäyttö. Sen kautta luomme asiakkaille kustannussäästöjä, mutta olemme osaltamme ehkäisemässä myös ilmastomuutosta”, Talvo toteaa. 

Ammattitaito ja logistiikan sujuvuuden varmistaminen nyt fokuksessa 

Lämpöpumppujen osalta Talvon mukaan on tärkeää, että asentajien ja oman tiimin osaaminen on korkealla tasolla. Tähän ohjaa jo EU:n lainsäädäntö, mutta lisäksi sitä vaatii myös asiakaspalvelun laatu. 

”Ammattitaitoinen henkilöstö varmistaa, että oikeat ratkaisut valitaan oikeisiin kohteisiin. Oma tiimimme kasvaa koko ajan myynnin mukana, mutta mukana on jopa 15 vuotta mukana olleita asiantuntijoita. Yhtä lailla myös asiakkaissa on lojaaleja, vuosia jatkuneita asiakassuhteita. Tämä osoittaa vahvuutemme”, hän toteaa. 

Tulevaisuuden haasteena, mutta myös mahdollisuutena, Talvo näkee logistiikan. Maahantuonti hankaloituu jatkuvasti ja riippuvuus Aasian tuonnista on kasvava riski. Haaste koskee erityisen vahvasti teknisten laitteiden saatavuutta. 

”Globaali logistiikkakriisi askarruttaa myös meitä ja pieni suuntaus takaisin eurooppalaiseen tuotantoon on havaittavissa. Myös meillä on hiljattain auennut Puolassa tehdas. Koen, että on hienoa saada tuotantoa takaisin Eurooppaan”, hän summaa. 

Toshiba HVAC 

  • Hoitaa Suomen ja Baltian jakelua 
  • Valtuutettu jälleenmyyntiketju hoitaa myynnin ja asennukset 
  • Toimintaperiaatteissa tärkeää myyjien, suunnittelijoiden ja asennusliikkeiden jatkuva koulutus sekä palautteen kerääminen asiakkailta 

Tutustu tarkemmin: www.toshiba.fiMenestyjät