St1 on tuonut jo lähes 30 St1- ja Shell -asemalle myyntiin 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistetun HVO-dieselin. Sipoon Bastukärrin uusi tankkauspiste huomioi raskaan liikenteen tuotevalikoiman kaikki tarpeet, saatavilla myös elokuussa lanseerattu uusiutuva HVO-diesel. 

St1 & Shell tarjoavat laajasti yhteisiä ketjuetuja ja molempien maksukortit pelaavat ristiin. Periaatteena on tankata niin autot kuin kuskitkin mahdollistaen parhaan asiakaskokemuksen tien päällä. 

Raskaan liikenteen uusin tankkauspiste Shell TS Sipoo Bastukärr sijaitsee Inex Partnersin logistiikkakeskuksen vieressä liikenteen solmukohdassa. Tankkauspiste palvelee yli tuhatta päivittäin alueella liikennöivää rekkaa. 

”Suunnittelussa on huomioitu tehokkaat uudet tankkauslaitteet, kattava polttoainevalikoima sekä tankattavaksi tulevat yli 30 metriä pitkät ajoneuvoyhdistelmät. HCT-yhdistelmien (High Capacity Transport) määrä runkoliikenteessä on kasvanut ja pitkiä, yli 30 metrin yhdistelmiä tulee jatkuvasti lisää liikenteeseen. Pitkät rekkayhdistelmät vaativat tilaa ympärilleen, kun alamme puhumaan ajoneuvon kääntösäteistä ja ajoliittymien toimivuudesta. Olemme huomioineet erityisesti tämän seikan”, tarkentaa energiayhtiö St1 Oy:n ammattiliikenteen myyntipäällikkö Tuomas Tenkanen. 

Lähes 500 aseman St1 & Shell -tankkausverkosto palvelee ristiin 

St1 ja Shell ovat tehneet merkittäviä satsauksia ammattiliikenteen verkostoparannuksiin. ”Tulemme tekemään niitä lisää kuuntelemalla asiakkaittemme toiveita ja tarpeita”, kertoo yrityskorttipuolesta vastaava Janne Rauhanen ja lisää: ”Arvostamme kuljettajien hyvinvoinnin erittäin korkealle, jonka vuoksi meille on tärkeää pitää taukopaikkojen palvelut laadukkaalla tasolla. Kattava palveluverkostomme ja edut mm. HelmiSimpukka-ketjussa on otettu tyytyväisinä vastaan. Tarjoamme ammattikuljettajalle yhtenä esimerkkinä rahan arvoisia etuja isompien tankkauksien yhteydessä.” 

Vasemmalla St1 Yrityskorttiosastosta vastaava Janne Rauhanen, sekä oikealla ammattiliikenteen myyntipäällikkö Tuomas Tenkanen.

Sipoon Bastukärristä myös HVO-dieseliä 

Uusiutuvan dieselin kysyntä on voimakkaassa kasvussa raskaan liikenteen puolella. St1 on tuonut jo lähes 30 St1- ja Shell-asemille myyntiin 100-prosenttisesti uusiutuvista raaka-aineista valmistetun HVO-dieselin. Se on vetykäsiteltyä kasviöljyä, joka soveltuu kaikkiin dieselmoottoreihin. HVO:n käyttö vähentää lähipäästöjä huomattavasti ja kasvihuonekaasupäästöjä jopa yli 90 % polttoaineen koko elinkaaren aikana fossiiliseen dieselin käyttöön verrattuna. ”Asiakkaillamme on selkeä ja näkyvä Puhtaan energian tekijän rooli matkalla kohti parempaa huomista, yhdessä kanssamme”, Tenkanen kiteyttää. 

St1 kehittää energiatransformaation aallon harjalla yhteistyökumppaneidensa kanssa myös biopolttoaineita mm. lannasta ja mäntyöljystä. ”Me kuitenkin ymmärrämme, että asiakkaan liiketoiminnan kilpailukyvyn säilyttämiseksi meidän on kyettävä tarjoamaan sekä nykyisiä että uusia polttoainevaihtoehtoja vielä vuosia rinnakkain. Asiakkaamme voivat kuitenkin olla luottavaisia sen suhteen, että olemme ajan hermolla siinä, mihin maailma kehittyy ja mikä parhaiten heitä palvelee”, Tenkanen summaa. 

Liity sinäkin Puhtaan energian tekijöiden joukkoon: www.st1.fi/tarjouspyyntoMenestyjät