Laadukkailla tuotteilla kodin pinnat puhdistuvat joulukuntoon nopeasti, tehokkaasti ja vaivatta. 

Siivoaminen kuuluu monen suomalaisen jouluvalmisteluihin. Siitä ei kuitenkaan kannata ottaa liikaa stressiä kiireisellä juhlakaudella, sillä kodin saa puettua jouluun totuttua helpomminkin. Keskittymällä siivotessasi oikeisiin paikkoihin saatat yllättyä, miten pienillä asioilla joulu on valmis. Jos listan ykkösenä ei komeile keittiön kaappien siivous, älä ota siitä stressiä. Puhdistamalla näkyvät pinnat tehokkailla tuotteilla saat kodin kiiltelemään puhtauttaan ja pääset viettämään joulua viihtyisässä ympäristössä. 

Tuotteiden suurin erottava tekijä on aito kotimainen väkiviinaetikka. Etikka on perinteinen ja ja luonnonmukainen tuote, jonka teho on omaa luokkaansa. Väkiviinaetikka on vanha ja samalla luonnonmukainen tuote. Suomalainen kansanperinne tuntee ja tietää sen hyödyt jo pitkältä ajalta. Ehkä etikan paluu suomalaiskoteihin on osa luontoon, aitouteen ja alkuperäisyyteen, terveyteen ja lähituotantoon, itse tehtyyn ja ehkä jopa kotoiluunkin liittyvää suomalaisten arvostusta. Varsinkin jouluna ihmiset viihtyvät paljon kotona. 

Kruunaa joulusiivous sujahtamalla illalla puhtaisiin lakanoihin. Heti-pyykinpesuaineet ja ihanantuoksuiset pyykkietikat ihastuttivat. Näiden jälkeen on turha palata normaaliin huuhteluaineeseen. Raikas, mutta ei voimakas tuoksu pyykeissä on ehdoton plussa suomalaisille. 

Melkein kaikki tuotteet ovat 100% biohajoavia ja vegaanisia. Kaikki Heti pullot ovat 100% kierrätetystä muovista. 

Tutustu tarkemmin: www.heti.fiJoulun Taikaa Parempaa asumista