Redocap Oy:n markkinoille tuoma Redoflow-palvelukonsepti antaa kaiken kokoisille yrityksille mahdollisuuden ERP-järjestelmään.

Redocapin toimitusjohtaja Teemu Pääkkö törmäsi työssään toistuvasti pk-yritysten kohtaamaan ongelmaan – erilaisten prosessien hallinta, raportointi ja rutiinityöt vievät kasvavan määrän työajasta. Tämä on yksi syistä, joka johti Redoflow-palvelukonseptin kehittämiseen. Redoflow-konsepti keskittyy Microsoftin ERP-järjestelmien käyttöönottoon, ylläpitoon ja päivittämiseen

“Yritysten täytyy vastata kovenevaan kilpailuun ja kehittää prosessejaan, mutta mm. laskutuksia ja varastohallintaa hoidetaan vielä tunteja itse työn suorittamisen jälkeen. Raportointi on heikkoa ja se on hajanaisissa exceleissä. Entä jos automaatio hoitaisi tämän kaiken siellä taustalla ja syntyneen datan pohjalta muodostuisi raportit?”, Pääkkö taustoittaa.

“Nämä järjestelmät eivät hintansa puolesta ole ollut ihan kaikkien saatavilla. Halusimme muuttaa tätä tilannetta. Lähdettiin kehittämään konseptia, jossa tulee järjestelmän lisäksi asiantunteva palvelu ja koko paletti pyörii kohtuullisilla kustannuksilla. Hankinta alkaa maksaa itseään takaisin heti käyttöönoton jälkeen ja on mahdollista kaiken kokoisille yrityksille.”

Ajansäästön sekä kustannustehokkuuden lisäksi yksi tärkeä asia on tietoturva ja asiakasprosessien hallinta. “On tavanomaista, että yrityksen sisällä henkilöt säilyttävät asiakasdataa vain omissa muistiinpanoissaan. Kun siirrytään yrityksen yhteiseen pilvipohjaiseen järjestelmään, niin tieto on sekä paremmin suojattu että oikeiden henkilöiden saatavilla.”

Pääkön mukaan uuden ajan palvelukonseptille on ollut kysyntää. “Lähestymistapamme ei ole insinöörimäinen, vaan mietimme mikä on asiakkaalle oikeasti tarpeellista. Ajattelumme on palvelulähtöistä. Järjestelmä ei ole itseisarvo, vaan ydinajatuksena on asiakkaan liiketoiminnan jatkuva kehittäminen. Tahdomme ensisijaisesti toimia asiakkaamme liiketoiminnan kumppanina, keskittyen sen kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantamiseen. Konseptimme kysyntä on osoittanut sen tarpeellisuuden markkinoilla ja keväällä käynnistimme palveluidemme kansainvälistymisprosessin”.

Myös yrityksen luvut puhuvat puolestaan: Redocap Oy:n liiketoiminnan koko lähes kaksinkertaistui kesäkuun lopulla päättyneellä tilikaudella. Tällä hetkellä kasvu on viime vuoteen verrattuna yli 100 prosenttia. 

Tutustu tarkemmin: redocap.fiEdelläkävijät 2022