Yli 20 vuotta toiminut e21 Solutions toimittaa kokonaisvaltaisia digitaalisia ratkaisuja B2B-yrityksille erityisesti teollisuuteen ja teknisen kaupan aloille. Yrityksen asiantuntijat uskovat, että ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen verkossa on avaintekijä tämän päivän kilpailussa. 

e21 Solutions Oy:n toimitusjohtaja Marko Rautakoura korostaa, että kaikkien sen tuottamien ratkaisujen taustalla ovat vankka asiakasymmärrys sekä huippuluokan tekninen osaaminen. 

– Asiakaspalautteiden mukaan meidät valitaan, koska ymmärrämme, mitä asiakkaamme tekevät. Tärkeimmät kilpailuetumme ovatkin asiakkaiden liiketoiminnan ja toimintaympäristön tuntemus, sekä kokemus vastaavien ratkaisujen toimittamisesta, hän kertoo. 

Rautakouran mukaan teollisuuden ja teknisen kaupan toimintatavat käyvät nyt läpi suurta muutosta. Kasvokkaiset myyntikohtaamiset vähenevät ja asiakkaat haluavat tehdä ostopäätöksiä itsenäisesti. Laadukkaasta digitaalisesta asiakassuhdehallinnasta tulee sen myötä paitsi kilpailuetu myös välttämättömyys. Kysymys on siitä, miten tässä uudessa ympäristössä voi palvella parhaiten ja myydä sitä kautta enemmän.

ALAN SUUNNANNÄYTTÄJÄ

e21:n lähtökohtana on edetä digitalisoinnissa asiakkaan tunnistettujen haasteiden ja järkevimpien investointien mukaisesti. Ratkaisuja etsitään palvelumuotoilun keinoin ja pyrkien jatkuvaan kehittämiseen. 

– Ensimmäisen version ei tarvitse olla täydellinen vaan riittävän hyvä, sillä julkaisun jälkeen tarkastelemme vaikutuksia liiketoimintaan. Hyödynnämme dataa sekä asiakaskyselyitä, ja kehitämme palvelua eteenpäin yhdessä asiakkaan kanssa kasvaneen ymmärryksen pohjalta, kuvailee palvelumuotoilija Titiu Rajanto. 

e21 tunnetaankin hyvästä dataymmärryksestä ja integraatio-osaamisesta. Asiakkaiden olemassa oleva tieto ja aiemmat ratkaisut voidaan niiden avulla valjastaa parempaan käyttöön. 

– Yrityksissä on tyypillisesti jo valtavasti tietoa ja dataa, jota voidaan hyödyntää. Esimerkiksi työläät Excelit voisivat yhtä hyvin olla kätevästi käytettäviä sovelluksia. Tällaiseen muutokseen ei tarvita suurta remonttia, Rautakoura kuvailee. 

Konkreettisten edistysaskelien ohella asiakkaille halutaan tuoda myös laajempaa näkemystä tulevaisuuteen. 

– Tehtävämme ei ole jatkuvasti hakea uusia ratkaisuja, vaan pitää asiakkaat ajan tasalla mahdollisuuksista. Asiakkaiden ymmärtämiseen kuuluu se, että näytämme heille, mihin suuntaan maailma on menossa, Rautakoura summaa. 

Tutustu tarkemmin: www.e21.fiTeknologia- ja teollisuusratkaisut