Satakunnasta ponnistava yritys tarjoaa koko maanlaajuisesti teollisuuden huolto-, kunnossapito- ja asennuspalveluita.

Yrityksen päätoimialoja ovat teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt, vuosihuollot, kone- ja laiteasennukset, tehdas- ja ylläpitopalvelut, ennakoiva huolto sekä teräsrakenteiden asennus ja valvonta. Asiakaskunnasta löytyy yrityksiä metalli-, prosessi-, rautatie-, energia-, meri-, elintarvike- ja lääketeollisuuden sekä paperi- ja kaivosteollisuuden yrityksiä. 

Yhteistyö pääurakoitsijana tai alihankkijana yritysten kuten Fortum, Metso-konserni, UPM-Kymmene ja muiden vastaavien nimien kanssa kertoo omiaan huipputason osaamisesta: ”Suomen teollisuudessa ei ole mitään, mitä emme pystyisi toimialojemme puitteissa tekemään”, toimitusjohtaja Toni Vuorinen valottaa.

Haastattelua tehdessä Vuorinen ja hänen tiiminsä olivat tekemässä yötä päivää asennushommia Harjavallassa erään tehtaan seisokin aikana. Se kuvaa hyvin millaisissa olosuhteissa hommien on hoiduttava.

”Asiakkaillamme on tarve saada työt valmiiksi sovitussa ajassa. Jos se ei onnistuisi, isoja rahoja menetetään. Meidän porukka koostuu kokeneista, hyvistä tyypeistä, jotka ymmärtävät pelin hengen. Me joustamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja teemme täysillä töitä vaikka kellon ympäri”, Vuorinen valottaa yrityksensä menestystekijöitä.

Suomen Asennus- ja Teollisuuspalvelut työllistää täysipäiväisesti toistakymmentä ihmistä, jonka lisäksi projekti- ja kausiluontoisesti henkilöstö voi moninkertaistua. Taustatukena on laaja kumppaniverkosto eri alojen osaajayrityksiä.

Toni Vuorinen on Suomen Asennus- ja Teollisuuspalvelut Oy:n toimitusjohtaja.

”Meidän kumppanimmekin ovat alojensa parhaimmistoa niin ammattitaidon kuin muiden asioiden osalta. Urakoihin ei pääse, jos on pientäkin häiriömerkintää esim. verojen maksussa. Varmistamme etukäteen, että kaikki on kunnossa myös kumppaniemme osalta”, Vuorinen lupaa. 

Lue lisää osoitteesta www.asennuspalvelut.fi tai ota yhteyttä sähköpostilla info@asennuspalvelut.fi tai Toni Vuorinen, p. 0400 232 036, mikäli kaipaat huipputason teollisuuden tukipalveluiden osaajaa.Teknologia- ja teollisuusratkaisut