Kalevalaisessa jäsenkorjaushoidossa edistetään terveyttä ja hyvinvointia, parannetaan toimintakykyä sekä tuetaan tarvittavien lääketieteellisten operaatioiden kuntouttavia vaikutuksia.

Hoidon lähtökohtana on asiakkaan kehon fysiologinen tila, jossa huomioidaan ensisijaisesti tuki- ja liikunta-elimistön rakenteiden muutosten aiheuttamat kiputilat ja ongelmat aineenvaihdunnassa.

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu ja käytännössä hyvän hoitovasteen saavuttanut hoitomuoto.

Asiakasturvallisuuden varmista-miseksi se on nimisuojattu EU:ssa ja koulutetut osaajat löytyvät julkisesta www.kansanlaakintaseura.fi osaajarekisteristä.

Kalevalainen jäsenkorjaus on mobilisaatiohoito, jolla on saatu hyviä hoitotuloksia mm. jalkojen erimittaisuuden korjaamisessa, kasvukipujen hoidossa, eri nivelten kuten nilkan ja polven virheasentojen korjaamisessa, kantapääkivun (plantaarifaskiitin) hoitamisessa, jäätyneen lonkan hoidossa, skolioosin hoidossa, iskiaksen ja iskiastyyppisten vaivojen hoidossa, jäätyneen olkapään hoidossa, TOS –oireiden hoidossa, tennis-kyynärpään ja rannekanavan oireyhtymän hoidossa, asentohuimauksen, migreenin ja erityyppisten pääkipujen hoidossa.

Pehmytkudoksia käsittelemällä voidaan avata aineenvaihdunnan reittejä ja nopeuttaa leikkauspotilaan kuntoutusta. Kun on hoidettu liikeratojen toiminnalliset ketjut, on voitu välttyä suunnitelluilta leikkauksilta. Hermojen pinnetilat ovat vapautuneet, jolloin myös kivuista on päästy eroon. 

TAISTELUA KIPUJEN KANSSA -kirjassa kerrotaan yli 150 eri-ikäisen kipupotilaan omakohtaiset kokemukset kalevalaisen jäsenkorjaushoidon vaikutuksista. Kirja on tilattavissa www.kalevalainen.fi tai Paivio.vertanen@kalevalainen.fiInnovaatiot Terve minä