Vaikka oma takapiha onkin maailman kaunein, on ensi kesän lomamatka monelle hartaasti odotettu vuoden kohokohta. Kokosimme parhaat vinkit ensi kesän odotetuimpiin viikkoihin. 

KAIPUU kesäiselle Välimerelle on kasvanut kuluneen talven ja kotona vietettyjen kesien myötä. Ja vaikka matkakuume ja seikkailunhalu ovatkin huipussaan, loman suunnitellussa korostuu edelleen turvallisuus. Siksi ei olekaan yllättävää, että tämän kesän suosikkikohteiden kärkipaikkoja pitävät klassiset suosikkikohteemme sekä tietysti pari odotettua uutuutta! 

Välimeren idylliä Kreikassa 

Ikisuosikit Kreeta ja Rodos, houkuttelevat tuttuihin maisemiin rentoutumaan ja nauttimaan lomasta.

Reissaa Kreikan suosituimmalle saarelle, Mykonokselle, yhdistelmälomalla!

Kun taas seikkailunhaluisemmat lomanetsijät suuntaavat pienemmille, idyllisille saarille yhdistelmälomien tai saarihyppelyn merkeissä. Meidän suosikkimme kesälle 2022 on unohtumaton saarihyppely Santorinilta Naxokselle ja Mykonokselle! 

Kroatian saaristo ihastuttaa 

Makarskan Riviera on lapsiperheiden ykkösvaihtoehto ensi kesään. Kroatian saaristoristeilyt puolestaan houkuttelevat heitä, jotka haluavat loman aikana kokea monta kohdetta helpolla tavalla. Tai ehkä valitset molemmat – viikko Kroatian upealla rannikolla rantaelämästä nauttien, ja toinen viikko saaristossa seilaten ja huikeista maisemista nauttien. Onko parempaa tapaa kokea Kroatia! 

Uutuus! Takuuvarmaan aurinkoon Kyprokselle 

Kun vuodessa on 300 aurinkoista päivää, ei loma voi säiden puolesta mennä mönkään. Ja kun tähän yhdistää upeat rannat, rakastetun ruokakulttuurin ja mielenkiintoisen historian, on selvää, että Kypros on kesän paras lomauutuus! 

Tiesitkö että Kyproksella on peräti 56 rantaa, jotka on palkittu puhtaista vesistään ja ympäristöystävällisyydestään EU:n sinisellä lipulla? 

Uutuus! Laajenna lomahorisonttia Portugalissa 

Lissabonin värikkäät kadut ja nähtävyydet houkuttelevat lomalle.

Portugali on kaikkien ruokaa rakastavien, kulttuuria janoavien ja seikkailunhaluisten matkailijoiden unelmakohde! Anna Lissabonin vilkkaan kaupunkitunnelman viedä mennessään, seikkaile suloisilla kujilla ja kiertele huikeita nähtävyyksiä. Matka-asiantuntijamme ennustavat Portugalista ja sen upeista rannoista seuraavien vuosien hittikohdetta. Apollomatkat vie sinut ensi kesänä Portugaliin reittilennoin. 

Varmista paikkasi auringossa ja varaa kesäloma turvallisesti apollomatkat.fiMatkailu