Kesän suunnitelmiin on pitkän ja lumisen talven jälkeen tarpeen lisätä hemmottelua, luksusta ja rentoutumista. Kun tavoitteena on jättää hektisyys taakse ja päästä nauttimaan pehmeistä hotellilakanoista ja runsaasta aamiaisesta, on hotellivierailu täydellinen vastapaino arjen kiireisiin.

 Primehotelsin hotelleissa jokainen kohde on uniikki ja erilainen elämyshotelli, joista voit valita omasi sen mukaan mistä nautit ja miten haluat hemmotella itseäsi, ystäviäsi tai perhettäsi.

Hotel Mestari, Helsinki

Aivan Helsingin ydinkeskustassa yövyt kuin mestari! Lisää luksusta saat mm. Movie Night -palvelulla, jolloin voit katsoa lempielokuviasi leffaeväiden parissa tai Romance -palvelulla hemmottelet itseäsi ja kumppaniasi kuplivalla ja macaronseilla.

 Hotel AX, Helsinki

Helsingin Jätkäsaaren uniikissa taidehotellissa pääset inspiroitumaan taiteesta ja kulttuurista urbaanissa ympäristössä. Ainutlaatuisissa huoneissa voit rentoutua kirjallisuuden parissa tai nauttia hulppeasta seinän korkuisesta kulmaikkunasta avautuvasta näkymästä ihanassa Love Letter with a View -huoneessa!

 Hotel Oscar, Varkaus

Maailman sydämellisimmän palvelun hotelli Varkauden keskustassa, joka on maankuulu persoonallisesta, yksilöllisestä ja lämpimästä vieraanvaraisuudestaan. 

 Hotel Rantapuisto, Helsinki

Helsingin Ramsinrannassa meren äärellä voit sporttailla, nauttia upeasta arkkitehtuurista ja designista Hotel Rantapuistossa. 

 Spahotel Casino, Savonlinna

Luonnonkauniissa ympäristössä nautit kylpyläelämyksestä ja herkullisesti ruoasta Savonlinnan keskustassa upeassa järvimaisemassa. 

 Hotel Katajanokka, Helsinki

Tässä modernissa lifestyle -hotellissa vapaudut arkielämän kahleista historiallisessa miljöössä.

 Hotel Sveitsi, Hyvinkää

Aktiivilomailijan paratiisissa tekemistä riittää usealle päivälle ja nautit myös pääsystä Sveitsin uimalaan sekä ulkouimalaan.Kohti Kesää