Yksilöllisillä pintaratkaisuilla on suuri vaikutus koko kodin ilmeeseen ja viihtyvyyteen. Näyttävät, mutta helposti asennettavat materiaalit tekevät kodista persoonallisen ja niillä on vaikutusta myös asunnon arvoon. 

Suomen Betonileimasin tunnetaan erityisesti alkuperäisestä Pavicem mikrosementistä, sekä Nestemäisistä kangastapeteista, joita se on tuonut maahan reilusti yli vuosikymmenen. Suomen Betonileimasimen valikoimasta löytyy kuitenkin muitakin laadukkaita sisustuspinnoitteita, kuten hiekkatapetteja, kivipintaisia sisustuslevyjä, sekä efektilaasteja ja -maaleja. 

Nopeasti näyttävää pintaa 

”Suuri osa tuotteistamme mahdollistaa nopean pintaremontin, vaikka ihan arjen keskellä. Nestemäisen kangastapetin lisäksi Cameleon tuoteperheen efektilaasteilla ja -maaleilla teet kodillesi kasvojen kohotuksen vaivattomasti muutamassa päivässä” Ira Kuoppala, Suomen Betonileimasimen yrittäjä kertoo. Cameleon tuotteet on kehitetty nimenomaan loppukäyttäjää ajatellen ja tämä näkyy erityisesti tuotteiden mutkattomassa asennustavassa. ”Monesti asiakas yllättyy kuullessaan, että materiaalin voi asentaa ihan itse. Hintakaan ei päätä huimaa, neliöhinnat lähtevät 12 eurosta.” Tuoteperheestä löytyy monipuolisia helmiäismaaleja sekä todella vaikuttavia ruosteista, patinoitunutta tai aitoa betonipintaa jäljitteleviä laasteja. Yksityisasuntojen lisäksi tuotteita on asennettu paljon myös julkisiin tiloihin. 

Laatua ja asiakastyytyväisyyttä vaalien 

Suomen Betonileimasin maahantuo vain sellaisia tuotteita joiden laadun takana se voi seistä. Valikoimasta on vuosien varrella pudotettu tuotteita, jotka eivät ole laadultaan täyttäneet vaatimuksia, eikä kaikkia tarjottuja tuotteita edes hyväksytä valikoimaan. ”Toimittajiksemme on valikoitunut ehkä osin sattumaltakin, mutta myös varmasti intuition kautta perheyrityksiä, kuten Suomen Betonileimasinkin on, joille laatu ja asiakastyytyväisyys ovat tärkeitä” Kuoppala kertoo. Toimittajat paneutuvat täysillä asiakastyytyväisyyteen ja haluavat pitää tuotteiden laadun ja toimitusvarmuuden korkealla. ”Kaikki nämä ovat Suomen Betonileimasimelle toimittajien valinnassa aivan avainasioita”. 

Materiaalejamme voi ostaa meiltä suoraan myymälästä, omasta verkkokaupastamme pinnoitekauppa.fi tai jälleenmyyjiemme kautta. Lisätietoa: sbl.fi Moderni koti Parempaa asumista