Bentley Motorsin uusi tehdas Englannin Crewessa on ympäristötietoisen ja korkeatasoisen tuotannon edelläkävijä. Kehitysohjelma on toimiva. Päästöt ajoneuvoa kohti pienenivät vuodessa yli 70 prosenttia. 

Bentley Motorsin luksusmallisto on aina valmistettu käsityönä laadukkaista materiaaleista. Nyt brittiläinen automerkki on luomassa Crewessa sijaitsevasta tuotantolaitoksestaan korkean teknologian unelmatehtaan, jossa voidaan entistä laajemmin huomioida asiakkaan yksilölliset valinnat. Investoinnit ovat olleet mittavia monella saralla. Tehdas hyödyntää muun muassa 3D-tulostusta komponenttien valmistuksessa ja autojen laajemmassa personoinnissa. Menetelmillä nopeutetaan tuotekehitystä, jolloin Bentley voi valmistaa tarvittavat osat tuotantoaan ulkoistamatta. 

“Maineikas brittimerkki on muuntautumassa maailman kestävimmäksi luksusautomerkiksi.”

 

Toiminnan järkeistämisen lisäksi unelmatehdas on keskittynyt ympäristövaikutusten pienentämiseen. Tuotanto on ollut hiilineutraalia jo vuodesta 2019, mutta tavoitteena on ympäristöneutraali toiminta vuoteen 2030 mennessä. Päästöt ajoneuvoa kohti pienenivät vuodesta 2020 vuoteen 2021 peräti 77 prosenttia, vaikka tuotanto kasvoi samaan aikaan lähes 40 prosenttia. Tähän on päästy muun muassa panostamalla uusiutuvaan energiaan ja biopolttoaineisiin, vedenkulutuksen minimointiin ja jätteiden uusiokäyttöön.

Tutustu mallistoon: www.bentleysuomi.fiTulevaisuuden Yritys