Moderni ja innovatiivinen kalusto yhdistettynä koko Euroopan kattavaan partneriverkostoon tekee kuljettamisesta FREJAn tarjoamilla ratkaisuilla kustannustehokasta. Kokonaisvaltaisena kuljetus- ja huolintayhtiönä FREJAlta saa lento- ja merirahdin lisäksi myös vaativia erikoiskuljetuksia. 

Juuri kun maailma alkoi toipua pandemian aiheuttamasta kriisistä, aiheutti Venäjän hyökkäys Ukrainaan uudenlaisia ongelmia maailman talouteen. Myös pula raaka-aineista ja Kiinan tiukat rajoitustoimet aiheuttavat edelleen haasteita globaaleihin kuljetusketjuihin sekä tuontiin ja vientiin. 

Hyvä yhteistyö huolinta- ja kuljetusliikkeen kanssa on kansainvälisissä kuljetuksissa avainasemassa, kun toimintaolosuhteet muuttuvat jatkuvasti. 

”Sumuisiin näkymiin on pitänyt tottua, mutta asiantunteva huolitsija pystyy huolellisella suunnittelulla ennakoimaan kansainvälisten kuljetusten kipukohtia ja huolehtii rahdin perille ilman viivästyksiä”, FREJA Transport & Logistics Oy:n toimitusjohtaja Matti Urmas sanoo. 

Kokonaisvaltaiset kuljetusratkaisut 

Viime vuoden keväästä lähtien FREJA on tarjonnut maantiekuljetusten, lento- ja merirahdin sekä vaativien projektikuljetusten lisäksi lämpötilasäädeltyjä maantiekuljetuksia, joita esimerkiksi elintarvikkeet ja kemikaalit vaativat. 

”Tarjoamme kaikki kansainvälisten kuljetusten ratkaisut. Ei ole sellaista tavaraa tai konetta, jolle emme voisi tarjota kuljetusratkaisua”, Urmas sanoo. 

Oma kattava kalusto on auttanut paikkaamaan merikonttikuljetusten vaikeaa tilannetta, kun tavaravirtojen määrät ovat suunnanneet enemmän Keski-Eurooppaan. 

Kuljetuskustannusten noustessa on tärkeää saada kuljetukset perille mahdollisimman vähillä kilometreillä ja tehokkailla kuljetusratkaisuilla. 

”Tehokkaat kansainväliset kuljetukset ovat myös vastuullisuusnäkökulmasta meille tärkeä asia. Päästöjä emme voi välttää, mutta niiden määrään voimme vaikuttaa.” 

Osaava henkilökunta ratkaisee 

”Ammattitaitoisten kuljettajien lisäksi tarvitaan operatiivista osaamista ja henkilökuntaa, joka suoriutuu tiukoista ja muuttuvista tilanteista hyvällä sykkeellä. Tärkein menestystekijämme on, että meillä on töissä alan parhaat ihmiset”, Urmas sanoo. 

Kattavat kuljetuspalvelut ovat myös yksi syy, miksi FREJAn liiketoiminnan positiivinen kehitys on jatkunut koko pandemian ajan. Kuljetuskustannusten nousu, kiihtyvä inflaatio ja talouden synkät pilvet eivät huolestuta Urmasta, sillä FREJA on selvinnyt monista toimintaympäristön myrskyistä ja taantumista osaavan henkilökuntansa ansiosta. 

”Vahvuutenamme on osaava henkilökunta ja aidosti henkilökohtainen asiakaspalvelu. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja uusista asiakkaista tulee usein pysyviä.” 

KANSAINVÄLINEN KULJETUSKUMPPANI 

Maantiekuljetukset 

  • Noin 850 pressutraileria ja noin 80 traileria lämpötilasäädeltyihin kuljetuksiin 
  • Kappaletavara 
  • Täys- ja osakuormat 
  • Juna-, meri- ja lentorahti 

Projektikuljetukset vaativiin erikoiskuljetuksiin

Turku (pääkonttori), Kruunupyy, Vaasa, Vantaa, Linnankatu 90 D FI-20100 Turku

@frejafinland | www.freja.fiTulevaisuuden Yritys