HELBUSissa suoritetulla englantilaisella kandidaatin tutkinnolla työllistyt hyvin ja voit hakea kaikkien suomalaisten kauppakorkeakoulujen maisterin ohjelmiin! 

Vaikka julkiset yliopistot ovat ilmaisia, ne eivät ole sitä enää siinä tapauksessa, että joudut käyttämään välivuosia niihin päästäksesi. Vastavalmistuneen ekonomin mediaanipalkka on 3.200 € kuukaudessa. Vuositasolla tämä tekee yhteensä 38.400 euroa, josta yksin elävälle nuorelle jää nettopalkkana 31.400 €. Tämä on se summa, minkä työuran aloituksen viivästyminen yhdellä vuodella maksaa. 

Eli kääntäen, uran alun aikaistuminen jo yhden välivuoden verran tuottaa enemmän nettopalkkaa kuin HELBUSissa suoritetun koko kandidaatin tutkinnon yhteenlasketut lukukausimaksut (29 940 €). 

Investointi maksulliseen tutkintoon kannattaa muutenkin, sillä Suomessa tehdyn tutkimuksen mukaan yliopistotutkinto tuottaa uran aikana keskimäärin 500 000 € enemmän nettopalkkaa verrattuna tilanteeseen, jossa henkilöllä ei ole tutkintoa! 

Aloittamalla opinnot HELBUSissa välivuoden sijaan valmistut jopa kolme vuotta aikaisemmin verrattuna siihen, että pidät välivuoden ja pyrit uudelleen. Välivuoden poisjääminen säästää yhden vuoden ja HELBUSissa myös kesäisin tapahtuva opiskelu nopeuttaa opintoja kahdella vuodella. 

Sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi, sillä kansainväliseen tapaan annamme hakijoiden näyttää kykynsä itse opinnoissa pääsykokeen sijaan. w 

Hakuaika syksyllä alkaviin opintoihin on nyt käynnissä ja päättyy 31.7.2022. Katso lisätiedot www.helbus.fi tai soita 040 501 7627! 

Opiskelemalla University of Northamptonin kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Suomessa HELBUSissa säästyt turhilta välivuosilta. Valmistuttuasi sinulla on ovat auki kaikkiin jatkovaihtoehtoihin: 

  • Työllistyt hyvin jo kandidaatin tutkinnolla 
  • Voit jatkaa University of Northamptonin Suomessa tarjottavaan MBA-tutkintoon. 
  • Voit hakea mm. Aallon, Hankenin, Turun, Tampereen, Jyväskylän, Vaasan, Oulun, Lappeenrannan ja Itä-Suomen yliopistojen kauppatieteiden maisterin ohjelmiin. 
  • Voit hakea tuhansiin ulkomaisiin maisterin ohjelmiin. 


Tulevaisuuden Yritys